پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد

مذاکره عربستان و چین برای جایگزینی یوان با دلار

مذاکرات عربستان با چین بر سر قرارداد‌های نفتی که با یوان قیمت گذاری شده اند، شش سال است که ادامه دارد، اما امسال با افزایش نارضایتی سعودی‌ها از تعهدات امنیتی چند دهه‌ای آمریکا برای دفاع از عربستان، سرعت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر نشریه وال استریت ژورنال به نقل از افراد مطلع گفته است عربستان در حال گفتگو‌های فعال با پکن است تا بخشی از فروش نفت خود به چین را به جای دلار با یوان قیمت‌گذاری کند. اقدامی که سلطه دلار آمریکا بر بازار جهانی نفت را خدشه دار می‌کند و نشان دهنده تغییر دیگری در بازار جهانی نفت است.

گفته می‌شود مذاکرات عربستان با چین بر سر قرارداد‌های نفتی که با یوان قیمت گذاری شده اند، شش سال است که ادامه دارد، اما امسال با افزایش نارضایتی سعودی‌ها از تعهدات امنیتی چند دهه‌ای آمریکا برای دفاع از عربستان، سرعت گرفته است.

سعودی‌ها از عدم حمایت آمریکا از مداخله آن‌ها در جنگ داخلی یمن و همچنین از تلاش دولت بایدن برای دستیابی به توافق با ایران بر سر برنامه هسته‌ای آن ناراضی هستند. افزون بر این، مقامات سعودی گفته اند که از خروج سریع آمریکا از افغانستان در تابستان شوکه شدند.

گفتنی است، چین بیش از ۲۵ درصد نفت صادراتی عربستان را خریداری می‌کند. اگر این میزان نفت به یوان قیمت گذاری شود، چنین حجمی از داد و ستد نفتی جایگاه ارز چین را تقویت می‌کند.

به گزارش بلومبرگ، این خبر تغییرات زیادی را در بازار‌های بیت‌کوین و طلا ایجاد خواهد کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار