نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

اوکراین خواستار ضمانت‌های امنیتی مطلق از روسیه است

اوکراین خواستار ضمانت‌های امنیتی مطلق از روسیه است ریاست جمهوری اوکراین با رد پیشنهاد روسیه مبنی بر اجرای مدل بی‌طرفی اتریشی یا سوئدی، خوستار ضمانت‌های امنیتی مطلق از مسکو شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۲ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر  میخائیلو پودولیاک (Mykhaïlo Podoliak) یکی از مذاکره‌کنندگان اوکراین در اظهاراتی که روز چهارشنبه توسط نهاد ریاست جمهوری این کشور منتشر شد، تاکید کرد: اوکراین در حال حاضر در یک جنگ مستقیم با روسیه است؛ در نتیجه این مدل فقط می‌تواند اوکراینی باشد.

وی خواهان تضمین‌های امنیتی مطلق در برابر روسیه شده و اعلام کرده است که امضاکنندگان آن متعهد می‌شوند در صورت تجاوز در سمت اوکراین مداخله کنند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در اوایل روز جاری، روسیه به یک سازش احتمالی برای بی‌طرفی اوکراین بر اساس مدل سوئدی یا اتریشی اشاره کرده است.

دیمیتری پسکوف سخنگوی نهاد ریاست جمهوری روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد: این در واقع گزینه‌ای است که در حال حاضر مورد بحث قرار گرفته و می‌تواند به عنوان گزینه سازش در نظر گرفته شود.

به دنبال حمله بامداد روز پنجشنبه پنجم اسفند نیروهای روسیه به اوکراین، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین‌المللی علیه روسیه در حال افزایش است.

تا کنون چهار دور مذاکرات صلح بین اوکراین و روسیه برگزار شده است که آخرین آن، روز گذشته به صورت مجازی و سه دور پیشتر به صورت حضوری و در بلاروس برگزار شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار