ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

مخالفت بانک‌های آمریکایی با تحریم ثانوی ایران

بانک های آمریکایی تلاش می کنند به جای توقیف دارایی های تحت قانون تحریم ایران، مجوز رد آن ها را به دست اورند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۵ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 06
کد خبر: ۱۲۶۶
به گزارش راهبرد معاصر؛ بانک‌های آمریکایی تلاش می‌کنند لحن تحریم‌های وزارت خرانه‌داری آمریکا علیه ایران را تغییر دهند تا از ورود به نزاع میان قوانین اتحادیه اروپا و تحریم‌های تجاری آمریکا علیه ایران اجتناب کنند.

 دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بدون اینکه با اتحادیه اروپا به توافقی برسد، از توافق هسته‌ای به طور یکجانبه خارج شد. نگرانی بانک‌های آمریکایی، در واقع ناشی از اثر جانبی این تصمیم ترامپ است. چون شرکت‌های اروپایی ذیل توافق هسته‌ای به تجارت با ایران ادامه می‌دهند، اما طبق تحریم‌های جدید ترامپ، بانک‌های آمریکایی اکنون مجبورند دارایی آن شرکت‌ها را توقیف کنند.

اما تغییرات اخیر قانون اتحادیه اروپا، توقیف اموال شرکت‌ها توسط بانک‌ها با هدف پایبندی به تحریم‌های آمریکا علیه ایران را غیرقانونی کرد. امری که باعث شده بانک‌های آمریکایی از احتمال طرح شکایت‌های بزرگ علیه آن‌ها در اروپا نگران شوند. مگر آنکه از وزارت خزانه‌داری آمریکا مجوزی برای پیروی از مفاد قوانین اتحادیه اروپا و آمریکا دریافت کنند.

به گزارش وبگاه واشنگتن‌اگزمینر، هال ارین، مشاور ارشد سابق دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفک)، گفت: «آن‌ها (بانک‌ها) ممکن است در اتحادیه اروپا به طور موفقیت‌آمیز تحت پیگرد قانونی قرار گیرند.»

اختلاف میان قوانین اتحادیه اروپا و آمریکا در زمینه تحریم‌های ایران، باعث شده شرکت‌ها و بانک‌ها در یک موقعیت دشواری قرار گیرند. از یک طرف، طبق تحریم‌های آمریکا بانک‌ها نباید با ایران یا با شرکت‌هایی که با ایران تجارت می‌کنند، دادوستد کنند و از طرف دیگر، قوانین اروپا تجارت با ایران را منع نمی‌کنند. این نزاع باعث شده بانک‌ها برای دریافت مجوزی برای رد کردن تراکنش‌های شرکت‌ها یا افراد تحت تحریم‌های اوفک علیه ایران لابی‌گری کنند.

انجمن بانکداران مالی و تجاری، که یک انجمن تابع انجمن بانکداران آمریکا است، تلاش‌های لابی‌گری را هدایت می‌کند. این دو انجمن از آگوست گذشته به وزارت خزانه‌داری فشار آورده‌اند که به آن‌ها اجازه دهد تا به جای توقیف دارایی‌های مشتریان، تراکنش‌های تحت تحریم‌های ایران را رد کنند. بانک‌های آمریکایی می‌خواهند مجوز رد کردن تراکنش‌های شرکت‌های تحت تحریم را دریافت کنند. چرا که اگر به جای رد کردن تراکنش‌ها، دارایی‌های آن شرکت‌ها را توقیف کنند، ممکن است در اروپا با شکایت‌هایی مواجه شوند.
ارسال نظر