ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

نکات مهمی که در دوران نامزدی باید رعایت شود

نوری پور گفت: در دوران آشنایی و نامزدی باید به نکاتی توجه داشته باشید این نکات آنقدر مهم هستند که بی توجهی به آن‌ها می‌تواند زندگی شما را با بحران مواجه کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رقیه نوری پور لیاولی روانشناس و مشاور در خصوص نکات مهم که در دوران نامزدی باید رعایت شود، گفت: در دوران آشنایی و نامزدی باید به نکاتی توجه داشته باشید این نکات آنقدر مهم هستند که بی توجهی به آن‌ها می‌تواند زندگی شما را با بحران مواجه کند.

 

نوری پور بیان کرد: به احساس خود در رابطه توجه کنید، خشمگین شدن، نداشتن تمایل به یکدیگر و بگومگو، علایم هشداردهنده‌ای هستند.

 

این روانشناس ادامه داد: شاید عده‌ای تصور کنند این حالت‌ها در یک رابطه طبیعی است و هر دو طرف به مرور به هم عادت می‌کنند و وضعیت بهبود می‌یابد، اما اینگونه نبوده و این مساله می‌تواند زمینه آسیب پس از ازدواج محسوب شود.

 

وی با بیان اینکه دوره نامزدی دوره خوشگذرانی نیست، افزود: دوره نامزدی برخلاف تصور، دوره تفریح و خوشگذرانی نیست بلکه دوره دشوار آشنایی برای کسب اطلاعات در یک زندگی چند ساله است.

 

این روانشناس تصریح کرد: صفات قابل‌تحمل و غیرقابل‌تحمل همدیگر را بشناسید، خطوط قرمز غیرقابل‌چانه‌زنی و غیرقابل‌مذاکره، خواسته‌هایی هستند که باید به اطلاع طرف مقابل برسد تا بداند در صورتی که از این خطوط قرمز عبور کند، زندگی به پایان خواهد رسید مثلا اعتیاد و رابطه خارج از زندگی زناشویی از این دست خطوط قرمز است.

 

وی با اشاره به اینکه از آزار‌های جسمی طرف مقابلتان چشم‌پوشی نکنید، تصریح کرد: اگر در دوران نامزدی از طرف مقابل متحمل آزار جسمی مثل کتک خوردن می‌شوید، شک نکنید این مشکل دوباره تکرار خواهد شد.

 

نوری پور ادامه داد: این زدن به معنای عصبانیت و خشم نیست و عذرخواهی نیز تغییری در ماهیت عمل ایجاد نخواهد کرد چراکه در پس آن ذهنیتی وجود دارد که به آن مرد یا زن اجازه دست‌درازی می‌دهد.

 

این روانشناس با بیان اینکه آزار‌های روانی را تحمل نکنید، اظهار کرد: اگر نامزدتان شما را آنگونه که هستید قبول ندارد و قصد دارد در رفتار شما تغییری ایجاد کند یا برایتان احترام قائل نیست، تردید نکنید این مسئله بعد از ازدواج نیز حل نمی‌شود.

 

وی افزود: بعد از ازدواج و ورود به زندگی زناشویی رفتارش به هیچ‌وجه عوض نخواهد شد و مدام در پی بهانه گیری و تغییر دادن شما خواهد بود.

ارسال نظر