ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

زلنسکی: مذاکرات با روسیه جنجال‌برانگیز است

رئیس‌جمهور اوکراین با اشاره به اینکه هر روز مذاکره بین اوکراین و روسیه انجام می‌گیرد گفت که این مذاکرات گاهی اوقات بسیار جنجال‌برانگیز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 23
کد خبر: ۱۲۷۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین صبح امروز (چهارشنبه) در یک سخنرانی ویدئویی در خصوص مذاکرات صلح بین اوکراین و روسیه گفت: «دشوار است؟ بله خیلی. گاهی اوقات جنجال‌برانگیز و افتضاح است اما ما قدم به قدم جلو می‌رویم. مذاکرات صلح تقریباً هر روز انجام می شود».

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین روز گذشته (سه‌شنبه) در خصوص روند مذاکرات میان هیأت‌های روس و اوکراینی گفت که پیشرفت مذاکرات بسیار «کندتر از آنچه که ما انتظار داریم» است.

 

اظهارات پسکوف در پاسخ به زلنسکی بود که گفته بود که نکات کلیدی در خصوص تمامیت ارضی و به رسمیت‌ شناختن مناطق جدایی‌طلب دونتسک و لوهانسک را می‌توان به همه‌پرسی گذاشت.

 

مسکو در اواخر فوریه، پس از یک بن بست هفت ساله بر سر عدم اجرای مفاد توافقنامه مینسک توسط اوکراین و به رسمیت شناختن نهایی جمهوری های دونباس در دونتسک و لوهانسک توسط روسیه، به این کشور همسایه حمله کرد.

 

پروتکل مینسک با میانجیگری آلمان و فرانسه برای تنظیم وضعیت مناطق در داخل کشور اوکراین طراحی شده است.

 

روسیه اکنون از اوکراین خواسته است که رسماً خود را یک کشور بی طرف اعلام کند که هرگز به ناتو نخواهد پیوست. کی‌یف اصرار دارد که حمله روسیه کاملاً بی‌دلیل بوده است و این ادعا را رد کرده است که قصد دارد این دو جمهوری را با زور بازپس گیرد.

 

کشورهای غربی نیز در واکنش به عملیات نظامی روسیه در اوکراین، به عنوان تحریم های اقتصادی بی سابقه ای را علیه سازمان ها و افراد روسی اعمال کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار