اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

پیش بینی افزایش ۷۰ درصدی خرید تضمینی گندم

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به شرایط جوی پیش بینی می‌شود که میزان خرید تضمینی گندم نسبت به سال قبل ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش یابد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۲۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبردمعاصر، آقای عطااله هاشمی گفت: با توجه به افزایش قیمت جهانی غلات و کمبود در بازار‌های جهانی و رقابت گندم با نهاده‌های دامی در کشور، نرخ ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای خرید هر کیلو محصول در شورای قیمت گذاری مصوب شد.

به گفته رئیس بنیاد ملی گندمکاران، از هیئت دولت تقاضا کردیم که مبلغی را به عنوان جایزه برای گندم در نظر بگیرد که در نهایت نرخ ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان برای خرید هر کیلو گندم مورد موافقت قرار گرفت که براین اساس از هفته آینده گندم با این نرخ از کشاورزان خریداری می‌شود.

برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید گندم به ۱۰ تا ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسد که با این وجود نیازی به واردات نداریم یا در صورت نیاز واردات کاهش می‌یابد.

هاشمی می‌گوید: بنابر پیش بینی سازمان هواشناسی برای ماه‌های فروردین و اردیبهشت، سال خوبی برای تولید گندم خواهیم داشت که با این وجود دیگر خبری از قاچاق و جایگزینی با نهاده‌های دامی نیست.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به شرایط جوی و پیش بینی سازمان هواشناسی امیدواریم که شاهد تولید بیشتر از مزارع دیم باشیم به طوریکه حداقل با افزایش ۶۰ تا ۷۰ درصدی خرید نسبت به سال قبل تولید به ۸ تا ۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تن برسد.

بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید برخودکفایی گندم بنیاد ملی گندمکاران به کشاورزان تاکید می‌کند که در مرحله داشت مدیریت بیشتری بر مزارع داشته باشند تا تولید و کیفیت افزایش یابد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حمید
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۹
0
0
بیسوادا گندم گرون بشه ایران به زودی از هم میپاشه همه چی گرون میشه منتظر انقلاب دیگه بشید