گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

انصارالله: حملات ما بود که ائتلاف سعودی را وادار به آتش‌بس کرد

انصارالله: حملات ما بود که ائتلاف سعودی را وادار به آتش‌بس کرد عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن از متوسل‌شدن ائتلاف متجاوز سعودی به سازمان ملل متحد، بعد از عملیات‌های اخیر در عمق عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 02
کد خبر: ۱۲۷۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر «محمد البخیتی» عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن، شامگاه جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای، دلایل ائتلاف سعودی برای درخواست آتش‌بس دو ماهه در یمن را تشریح کرد.

وبگاه شبکه «المیادین» به نقل از البخیتی نوشت: «قبل از اعلام آتش‌بس توسط سازمان ملل، و بعد از حمله اخیر [نیروهای یمنی] به عمق راهبردی عربستان، تماس‌هایی بین صنعا و ائتلاف سعودی از طریق این سازمان برقرار شد».

وی در این‌باره توضیح داد: «این آتش‌بس فرصتی برای کشورهای متجاوز ائتلاف است تا بار دیگر محاسبات خود را برای رسیدن به صلحی دائمی و جامع بررسی کنند».

عضو شورای سیاسی انصارالله ضمن اشاره مجدد به ایجاد تماس‌هایی بین صنعا و ائتلاف سعودی با وساطت سازمان ملل بعد از عملیات‌های اخیر نیروهای یمنی در عربستان سعودی، افزود: «این تماس‌ها ادامه دارد و آتش‌بس، فرصت ارزشمندی برای صلح دائمی خواهد بود».

به نوشته المیادین، البخیتی در پایان تاکید کرد: «نمی‌توان به وفا و صداقت کشورهای متجاوز و دشمن اعتماد کرد اما آتش‌بس این بار متفاوت است، زیرا بعد از حملات اخیر ما به وجود آمده است».

بامداد جمعه دو هفته پیش بود که نیروهای مسلح یمنی از انجام عملیات «شکست محاصره۳» در عمق خاک عربستان خبر دادند. «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که طی این عملیات، تاسیسات شرکت نفتی آرامکو در جده و تاسیسات حیاتی دیگری در ریاض و شهرهای دیگر عربستان را تعداد زیادی پهپاد مورد هدف قرار داده است.

روز گذشته «هانس گروندبرگ» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن، توافق صنعاء با دولت مستعفی این کشور و ائتلاف متجاوز سعودی بر سر آتش‌بس موقت و کاهش محاصره علیه مردم یمن برای دو ماه را اعلام کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار