اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

ادامه جلوگیری ائتلاف سعودی از پرواز به فرودگاه صنعا

ادامه جلوگیری ائتلاف سعودی از پرواز به فرودگاه صنعا شبکه خبری المسیره به نقل از عبدالسلام گزارش داد، یک ماه از آتش‌بس گذشت، ولی کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی اجازه ندادند هیچ پروازی به فرودگاه صنعاء صورت گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۳ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۲۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر  محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن و رئیس هیأت مذاکره کننده دولت نجات ملی این کشور شامگاه امروز یکشنبه از تداوم نقض آتش‌بس در یمن انتقاد کرد.

شبکه خبری المسیره به نقل از عبدالسلام گزارش داد، یک ماه از آتش‌بس گذشت، ولی کشورهای ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی اجازه ندادند هیچ پروازی به فرودگاه صنعاء صورت گیرد.

وی با بیان اینکه این اقدام، تخلف صریح در توافق است، تصریح کرد، کشورهای متجاوز همچنان در ورود کشتی به بندرگاه «الحدیده» مانع‌تراشی می‌کنند و این توافق را از نظر نظامی نقض می‌کنند.

این مقام یمنی همچنین گفت که پهپادهای جاسوسی ائتلاف متجاوز، دو بار منطقه «صرواح» در مأرب را هدف قرار دادند.

در همین ارتباط، «مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن شامگاه روز گذشته، تداوم محاصره این کشور برای هشتمین سال متوالی توسط ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی را محکوم کرد.

وی تصریح کرد، کشورهای متجاوز، در برابر هر اقدامی که به موفقیت آتش‌بس منتهی شود، مانع‌تراشی می‌کنند و با گذشت نیمی از مدت آتش‌بس در هیچ یک از بندهای آن پیشرفتی حاصل نشده است.

این مسئول یمنی با بیان اینکه برای احقاق حقوق قانونی، پایان بخشیدن به محاصره، توقف تجاوز و بازپس‌گیری آزادی و استقلال خود به تلاش ادامه خواهیم داد، تصریح کرد، کشورهای متجاوز و مزدورانشان، کنترل منابع نفتی و گازی یمن را در دست دارند و بیش از ۱۲۹ میلیون بشکه نفت خام را غارت کرده‌اند.

در همین ارتباط، طه المتوکل وزیر بهداشت دولت نجات ملی یمن با بیان اینکه عدم بازگشایی فرودگاه صنعاء، نادیده گرفتن مهمترین بند آتش‌بس درباره مسائل بشردوستانه است، گفت: «لغو اولین پرواز به فرودگاه صنعاء در لحظات پایانی توسط ائتلاف [سعودی]، با هدف افزایش درد و رنج بیماران است» ./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده