پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

انصارالله: حملات ما بود که ائتلاف سعودی را وادار به آتش‌بس کرد

عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن از متوسل‌شدن ائتلاف متجاوز سعودی به سازمان ملل متحد، بعد از عملیات‌های اخیر در عمق عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 02
کد خبر: ۱۲۷۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر «محمد البخیتی» عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن، شامگاه جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای، دلایل ائتلاف سعودی برای درخواست آتش‌بس دو ماهه در یمن را تشریح کرد.

وبگاه شبکه «المیادین» به نقل از البخیتی نوشت: «قبل از اعلام آتش‌بس توسط سازمان ملل، و بعد از حمله اخیر [نیروهای یمنی] به عمق راهبردی عربستان، تماس‌هایی بین صنعا و ائتلاف سعودی از طریق این سازمان برقرار شد».

وی در این‌باره توضیح داد: «این آتش‌بس فرصتی برای کشورهای متجاوز ائتلاف است تا بار دیگر محاسبات خود را برای رسیدن به صلحی دائمی و جامع بررسی کنند».

عضو شورای سیاسی انصارالله ضمن اشاره مجدد به ایجاد تماس‌هایی بین صنعا و ائتلاف سعودی با وساطت سازمان ملل بعد از عملیات‌های اخیر نیروهای یمنی در عربستان سعودی، افزود: «این تماس‌ها ادامه دارد و آتش‌بس، فرصت ارزشمندی برای صلح دائمی خواهد بود».

به نوشته المیادین، البخیتی در پایان تاکید کرد: «نمی‌توان به وفا و صداقت کشورهای متجاوز و دشمن اعتماد کرد اما آتش‌بس این بار متفاوت است، زیرا بعد از حملات اخیر ما به وجود آمده است».

بامداد جمعه دو هفته پیش بود که نیروهای مسلح یمنی از انجام عملیات «شکست محاصره۳» در عمق خاک عربستان خبر دادند. «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که طی این عملیات، تاسیسات شرکت نفتی آرامکو در جده و تاسیسات حیاتی دیگری در ریاض و شهرهای دیگر عربستان را تعداد زیادی پهپاد مورد هدف قرار داده است.

روز گذشته «هانس گروندبرگ» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن، توافق صنعاء با دولت مستعفی این کشور و ائتلاف متجاوز سعودی بر سر آتش‌بس موقت و کاهش محاصره علیه مردم یمن برای دو ماه را اعلام کرد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار