هشدار پلیس به مومنان-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

هشدار پلیس به مومنان

رئیس پلیس فتای استان فارس گفت: در آستانه عید سعید فطر مراقب کمین کلاهبرداران به بهانه جمع آوری زکات فطره باشید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 04
کد خبر: ۱۲۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر, سرهنگ رجبلی رئیس پلیس فتا فارس در خصوص پرداخت زکات فطریه از طریق فضای مجازی به شهروندان، اظهار داشت: کمپین‌هایی در شبکه های اجتماعی برای جمع آوری کمک‌های مردمی ایجاد شده‌است، به کاربران عزیز توصیه میشود فریب این گونه کمپین‌ها را نخورند و برای کمک به افراد بی بضاعت، فطریه یا کفاره روزه خود را از طریق شرکت‌ها و مؤسسات شناخته شده معتبردر کشور، که توسط رسانه ملی (رادیو و تلویزیون) اعلام می‌شود پرداخت کنند و از پرداخت وجه به حساب‌های نامعتبر و شخصی افراد خودداری کنند.

 

وی با بیان اینکه کاربران برای پرداخت وجوهات زکات فطریه یا کفاره روزه خود ممکن است از بستر اینترنت استفاده کنند، افزود: روزه داران مراقب باشند که هنگام پرداخت، در دام سایت‌های فیشینگ گرفتار نشوند. وی تاکید کرد که کاربران هنگام وارد کردن اطلاعات بانکی خود، به آدرس سایت و درگاه بانک مورد نظر دقت و توجه داشته باشند که با https آغازشود.

 

سرهنگ رجبلی ادامه داد: به تازگی مشاهده شده است که کلاهبرداران برای جمع آوری زکات فطریه و کفاره روزه با هویت جعلی اقدام به ارسال پیام‌های خصوصی به کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌کنند تا از این طریق بتوانند کمک‌های مردمی را جمع‌آوری و به دست نیازمندان برسانند در حالی که این کمک‌ها به دست نیازمندان نمی‌رسد. ازاین رو شهروندان در برخورد با این گونه پیام‌ها به آن اطمینان نکرده و به هیچ عنوان مبلغی به حساب این افراد واریز نکنند.

 

رئیس پلیس فتا فارس با هشدار به کاربران در خصوص نتیجه اعتماد به آگهی‌های دروغین در این خصوص و سوءاستفاده از نیات خیرخواهانه آن‌ها، از هموطنان خواست درصورت مشکوک شدن به صفحات جعلی با عناوین جمع آوری فطریه و زکات، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس https://www.cyberpolice.ir با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده