امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

احضار رئیس دانشگاه تهران به شورای شهر به دلیل قطع درختان

احضار رئیس دانشگاه تهران به شورای شهر به دلیل قطع درختان عضو شورای شورای شهر تهران گفت: رئیس دانشگاه تهران باید به شورا بیاید و درباره قطع ۵۰ اصله درخت در مرکز لرزه‌نگاری دانشگاه تهران توضیح دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 05
کد خبر: ۱۲۸۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، احمد صادقی گفت: برای قطع درختان فقط نباید در صحن شورا تذکر بدهیم، باید رییس دانشگاه تهران به شورا بیاید و توضیح دهد که این درختان را به چه حقی قطع کردند؟ ما از هرکس توقع داشته باشیم، از رییس دانشگاه تهران توقع این کار را نداریم و نیازمند توضیح است.

روز چهارشنبه دهم فروردین ۲۰۰ اصله درخت توسط یک دستگاه رسمی دولتی در خیابان خوارزمی در مرکز لرزه‌نگاری وابسته به دانشگاه تهران جا به جا و ۵۰ درخت قطع شد.

حمید جوانی شهردار منطقه ۳ درباره این ماجرا نوشت: به‌رغم پیگیری‌های انجام شده و جلوگیری از قطع و جابجایی درختان توسط عوامل منطقه و با وجود تذکرات اعضای شورای شهر تهران، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران بدون توجه به این تذکرات دوباره از امروز نسبت به قطع درختان در بزرگراه شهید همت تقاطع بزرگراه شهید چمران، اقدام کرده است.

ناصر امانی هم درباره ضرب و شتم کارکنان شهرداری توسط نیرو‌های دانشگاه تهران گفت: این برخورد به حدی بود که ممکن بود از ارتفاع بالا کارکنان شهرداری را به پایین پرت کنند و لباس آن را پاره کردند؛ همچنین از گاز اشک آور علیه ماموران شهرداری استفاده کردند.

سید احمد علوی با انتشار توئیتی در خصوص صحبت‌های شهردار منطقه ۳ مبنی بر حمله کارمندان موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با باتون به کارمندان شهرداری که قصد ممانعت از قطع درختان در محوطه این موسسه را داشتند، خواستار ورود دستگاه قضا و رییس دانشگاه تهران به این موضوع شد. /باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار