سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ادامه بررسی تصمیم عمران خان در دادگاه عالی پاکستان

ادامه بررسی تصمیم عمران خان در دادگاه عالی پاکستان دادگاه عالی پاکستان امروز (سه شنبه) رایزنی در مورد قانونی بودن تلاش عمران خان برای جلوگیری از تلاش مخالفان برای برکناری وی را از سر گرفت؛ مناقشه‌ای که به آشفتگی سیاسی در این کشور منجر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 05
کد خبر: ۱۲۸۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، عمران خان، نخست وزیر پاکستان همین چند روز پیش اکثریت پارلمانی را از دست داد و با رای عدم اعتماد از سوی اپوزیسیونی متحد روبرو شد، اما معاون رئیس پارلمان پاکستان که یکی از اعضای حزب عمران خان است این تلاش اپوزیسیون را برای رای عدم اعتماد به وی لغو کرد و حکم داد که این بخشی از توطئه چینی خارجی است و روندی غیرقانونی به شمار می‌رود؛ خان هم خواستار انحلال پارلمان شد.

این بست کشور ۲۲۰ میلیونی پاکستان را که برای چندین دهه از زمان استقلال در ۱۹۴۷ توسط نظامیان و ارتشی‌ها اداره شده وارد بحران سیاسی کرده است.

اپوزیسیون تصمیم عمران خان را در یک پرونده حقوقی وارد چرخه دادگاه عالی کردند که از روز دوشنبه آغاز شده است.

دادگاه ظهر امروز حوالی ساعت ۷ به وقت گرینویچ آغاز شد و سیاستمداران از حزب خان و اپوزیسیون در صحن دادگاه حضور یافتند. هیاتی متشکل از پنج قاضی مساله را بررسی می‌کنند، اما نگفتند چه زمانی حکم صادر می‌شود.

این دادگاه می‌تواند دستور تشکیل مجدد پارلمان را بدهد، خواستار برگزاری انتخابات جدید شود یا اگر مشخص شود که عمران خان خلاف قانون اساسی عمل کرده است، از حضور مجدد وی جلوگیری کند.

در این میان، شهباز شریف، کاندیدای اپوزیسیون که احتمالا جای عمران خان را در سمت نخست وزیری می‌گیرد به رسانه‌ها خارج از دادگاه گفت که از روسای ارتش و اطلاعات کشور خواسته که اتهامات عمران خان را بررسی کنند.

تحلیلگران سیاسی می‌گویند که ارتش هنگام پیروزی در انتخابات عمومی در سال ۲۰۱۸ به عمران خان و برنامه محافظه کار او نگاه مثبتی داشت، اما از آن زمان حمایت ژنرال‌ها از نخست وزیر و دولتش کاهش یافته است.

عمران خان حمایت ارتش از خود را رد کرده و ارتش هم می‌گوید که هیچ دخالتی در امور و روند سیاسی کشور نداشته است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار