ادامه بررسی تصمیم عمران خان در دادگاه عالی پاکستان-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

ادامه بررسی تصمیم عمران خان در دادگاه عالی پاکستان

دادگاه عالی پاکستان امروز (سه شنبه) رایزنی در مورد قانونی بودن تلاش عمران خان برای جلوگیری از تلاش مخالفان برای برکناری وی را از سر گرفت؛ مناقشه‌ای که به آشفتگی سیاسی در این کشور منجر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۴ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 05
کد خبر: ۱۲۸۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، عمران خان، نخست وزیر پاکستان همین چند روز پیش اکثریت پارلمانی را از دست داد و با رای عدم اعتماد از سوی اپوزیسیونی متحد روبرو شد، اما معاون رئیس پارلمان پاکستان که یکی از اعضای حزب عمران خان است این تلاش اپوزیسیون را برای رای عدم اعتماد به وی لغو کرد و حکم داد که این بخشی از توطئه چینی خارجی است و روندی غیرقانونی به شمار می‌رود؛ خان هم خواستار انحلال پارلمان شد.

این بست کشور ۲۲۰ میلیونی پاکستان را که برای چندین دهه از زمان استقلال در ۱۹۴۷ توسط نظامیان و ارتشی‌ها اداره شده وارد بحران سیاسی کرده است.

اپوزیسیون تصمیم عمران خان را در یک پرونده حقوقی وارد چرخه دادگاه عالی کردند که از روز دوشنبه آغاز شده است.

دادگاه ظهر امروز حوالی ساعت ۷ به وقت گرینویچ آغاز شد و سیاستمداران از حزب خان و اپوزیسیون در صحن دادگاه حضور یافتند. هیاتی متشکل از پنج قاضی مساله را بررسی می‌کنند، اما نگفتند چه زمانی حکم صادر می‌شود.

این دادگاه می‌تواند دستور تشکیل مجدد پارلمان را بدهد، خواستار برگزاری انتخابات جدید شود یا اگر مشخص شود که عمران خان خلاف قانون اساسی عمل کرده است، از حضور مجدد وی جلوگیری کند.

در این میان، شهباز شریف، کاندیدای اپوزیسیون که احتمالا جای عمران خان را در سمت نخست وزیری می‌گیرد به رسانه‌ها خارج از دادگاه گفت که از روسای ارتش و اطلاعات کشور خواسته که اتهامات عمران خان را بررسی کنند.

تحلیلگران سیاسی می‌گویند که ارتش هنگام پیروزی در انتخابات عمومی در سال ۲۰۱۸ به عمران خان و برنامه محافظه کار او نگاه مثبتی داشت، اما از آن زمان حمایت ژنرال‌ها از نخست وزیر و دولتش کاهش یافته است.

عمران خان حمایت ارتش از خود را رد کرده و ارتش هم می‌گوید که هیچ دخالتی در امور و روند سیاسی کشور نداشته است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار