جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

بلینکن: در حال بررسی ارسال سلاح‌های جدید به اوکراین هستیم

بلینکن: در حال بررسی ارسال سلاح‌های جدید به اوکراین هستیم وزیر امور خارجه آمریکا اعلام کرد کشورش در حال بررسی ارسال «سلاح‌های جدید» به اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۸ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 07
کد خبر: ۱۲۸۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت، واشنگتن در حال بررسی ارسال سلاح‌های جدید به اوکراین است.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بلینکن پس از حضور در نشست وزرای امور خارجه کشورهای عضو پیمان نظامی ناتو گفت:‌ «ما در حال بررسی هستیم تا ببینیم چه سلاح‌های جدیدی را می‌توانیم به اوکراین ارسال کنیم».

 

او در ادامه مدعی شد‌: «آمریکا اجازه نخواهد داد که هیچ چیزی بر سر راه ارسال تسلیحات به اوکراین قرار گیرد».

 

بلینکن گفت: «ما فشار بر کرملین و همسایگان آن را حفظ کرده و در حال تشدید آن هستیم». وی در ادامه ادعاهای خود گفت: «باید ارتکاب روسیه به جنایات بیشتر در اوکراین را متحمل بدانیم».

 

علاوه بر بلینکن، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو نیز در حاشیه در این نشست گفت: «از متحدان درخواست کردم که از طریق فراهم کردن سامانه‌های مختلف از جمله سلاح‌های سبک و همچنین سلاح‌های سنگین‌تر [از اوکراین] حمایت بیشتری داشته باشند».

 

این مقام ناتو مدعی شد: «از آنجا که اوکراین در این جنگ در حال دفاع از خود است، تمایز قائل شدن بین تسلیحات دفاعی و تهاجمی در اینجا معنایی واقعی ندارد». 

 

روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) در پی اقدامات تحریک‌آمیز ناتو در مرز روسیه، عملیات نظامی در اوکراین را آغاز کرد و کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده نه تنها اقدامی برای کاهش تنش‌ها و توقف درگیری‌ها در اوکراین انجام ندادند بلکه با ارسال تجهیزات و سلاح و اعمال فشار به روسیه، بیشتر به این ناآرامی‌ها دامن زده‌اند.

 

«سرگئی ناریشکین» رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه در مصاحبه‌ای گفت که آمریکا به طولانی شدن جنگ اوکراین علاقه‌مند است.

 

او به خبرگزاری ریانووستی گفت که آمریکا به دنبال این است که جنگ اوکراین تا حد ممکن برای مسکو و کی‌یف هزینه‌ساز شود و از این رو دست به «پلیدترین شیوه‌ها» از جمله اعزام افراد مسلح برای تشکیل سازمان‌های سری زده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار