پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود

ایمنی ۹۵ درصد مردم در برابر سرخک

ایمنی ۹۵ درصد مردم در برابر سرخک به گفته رئیس بخش تولید واکسن‌های ویروسی رازی آنتی بادی ویروس سرخک در بدن حدود ۹۵ درصد از جمعیت ایران وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر رئیس بخش تولید واکسن‌های ویروسی مصرف پزشکی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: با توجه به اینکه آنتی بادی ویروس سرخک در بدن حدود ۹۵ درصد از جمعیت ایران وجود دارد، جای نگرانی در خصوص ایجاد پاندمی این ویروس در کشور وجود ندارد.

 اشرف محمدی روز شنبه ۲۰ فروردین در نشست مطبوعاتی‌ای که در خصوص ویروس سرخک برگزار شد، اظهار کرد: طی دهه‌های اخیر اقدامات گسترده‌ای در جهان برای حذف بیماری سرخک صورت گرفته به طوری‌که تا سال ۲۰۱۸ حدود ۷۳ درصد از مرگ و میر ناشی از ابتلا به این ویروس کاهش داشته و این مساله امیدی در خصوص حذف این ویروس ایجاد کرده بود.

وی توضیح داد: متاسفانه از سال ۲۰۱۸ تا کنون به دلایل مختلفی شاهد افزایش تعداد مرگ و میرهای ناشی از ابتلا به بیماری سرخک در جهان بوده‌ایم به طوری که طی این مدت، حدود ۱۴۰ هزار مرگ و میر در جهان به واسطه ابتلا به این ویروس گزارش شده و این امر نشان می‌دهد این بیماری در دنیا حذف نشده است.

این مسئول تاکید کرد: اغلب موارد ابتلا به این ویروس در کشورهایی که وضعیت اقتصادی و سطح بهداشت مناسبی ندارند گزارش می‌شود که پاکستان و افغانستان و عراق که کشورهای همسایه ما هستند، جزئی از آنها هستند.

وی با اشاره به تاریخچه تولید واکسن سرخک در ایران گفت: از سال ۱۳۶۰ تولید این واکسن در ایران به واسطه آمار بالای ابتلا ( سالانه ۱۰ هزار نفر) آغاز شد و فرآیند واکسیناسیون به گونه ای موفقیت آمیز بود که بین سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۸ تنها ۳۵ مورد مبتلای قطعی به این بیماری در کشور گزارش شد.

محمدی با بیان اینکه سرخک در ایران شیوع پیدا نکرده، ادامه داد: فعلا هیچ گونه نگرانی در خصوص شیوع این ویروس در کشور وجود ندارد و مواردی هم که مشاهده شده، اغلب مهاجران کشورهای اطراف بوده است.

وی ابراز کرد: متاسفانه تغییر سیاست‌های افغانستان در ماه‌های اخیر و واکسن گریزی در مردم پاکستان و شرایط خاص عراق باعث شده، برنامه واکسیناسیون در مقابل سرخک خوب پیش نرود و با ورود و مهاجرین این کشورها به ایران طی ماه‌های اخیر، شاهد گزارش‌هایی از مشاهده این بیماری بوده‌ایم.

رییس بخش تولید واکسن‌های ویروسی مصرف پزشکی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: با توجه به اینکه آنتی بادی ویروس سرخک در بدن حدود ۹۵ درصد از جمعیت ایران وجود دارد، جای نگرانی در خصوص ایجاد پاندمی این ویروس در کشور نیست و فقط از والدین درخواست می‌شود اگر نوزاد ۱۲ تا ۱۸ ماه دارند، هرچه زودتر نسبت به تزریق واکسن مورد نیاز آنها اقدام کنند.

وی در پاسخ به اینکه اگر کسی در گذشته به سرخک مبتلا شده ویا در زمان موعد واکسن این ویروس را تزریق کرده باشد، مجددا بیمار می‌شود، گفت: با توجه به اینکه در صورت ابتلا یا تزریق واکسن آنتی بادی این ویروس در بدن فرد ایجاد می‌شود، احتمال ابتلا بسیار نادر است مگر اینکه فرد دچار خلل و مشکل جدی در سیستم ایمنی بدن باشد.

این مسئول تاکید کرد: تزریق واکسن MMR ( سرخک، سرخجه و اوریون) تا ۹۰ درصد ایمنی در بدن ایجاد می‌کند و کسانی که این واکسن را دریافت کرده اند نباید به هیچ وجه نگران باشند.

محمدی توضیح داد: از والدین درخواست می‌شود با توجه به اینکه ویروس کرونا در کشور تا حد زیادی کنترل شده، نسبت به تزریق این واکسن به کودکان کمتر از ۵ سال خود اقدام کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار