حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد

انصارالله یمن: خطر صهیونیست یهودی تهدیدی برای همه مسلمانان است

انصارالله یمن: خطر صهیونیست یهودی تهدیدی برای همه مسلمانان است رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: «حملات صهیونیست یهودی به مسجدالاقصی تحریک‌آمیز بود و با آن، پیامی به همه مسلمانان دادند. خطر صهیونیست یهودی، تهدیدی برای همه مسلمانان است و مقدسات امت اسلامی را هدف قرار می‌دهد».
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن که میزبان قبایل «ذمار» بود، از نقش این قبایل در این مرحله از تاریخ این کشور قدردانی کرد.

شبکه خبری المسیره به نقل از الحوثی گزارش داد، باید امنیت در همه شهرهای استان ذمار حکمفرما شود و «امیدواریم که ساکنان استان، نقش مهم و برجسته‌ای در سطح میهن داشته باشند».

وی درباره مراسم موسوم به «راهپیمایی پرچم» صهیونیست در قدس اشغالی هم گفت: «حملات صهیونیست یهودی به مسجدالاقصی تحریک‌آمیز بود و با آن، پیامی به همه مسلمانان دادند. خطر صهیونیست یهودی، تهدیدی برای همه مسلمانان است و مقدسات امت اسلامی را هدف قرار می‌دهد».

رهبر انصارالله ادامه داد: «حمله و یورش، اقدامات مقدماتی است تا به اهداف علنی خود برای تخریب مسجدالاقصی دست پیدا کنند. با جدیت اعلام کردیم که ما بخشی از معادله‌ای هستیم که سید حسن نصرالله آن را اعلام کرد».

وی خاطر نشان کرد: «اگر امت [اسلامی] در حق فلسطین و الاقصی کوتاهی کنند، به معنای قادر ساختن دشمن برای آغاز توطئه‌هایش است. لابی یهود نیز طرحهایی دارد که امت اسلامی را هدف قرار می‌دهد».

عربستان و امارات، پرچمدار نفاق هستند

الحوثی در بخش دیگر اظهارات خود به عادیسازی روابط برخی از کشورها با رژیم صهیونیستی پرداخت و گفت: «عربستان و امارات امروز پرچمدار نفاق هستند. تجاوز به یمن نیز در راستای توانمند ساختن دشمن اسرائیلی از میان برداشتن همه موانع و مشکلات پیش روی آن است».

وی با تأکید بر اینکه سیطره کامل و مستقیم بر منابع و امکانات مسلمانان، هدف آمریکا و اسرائیل است، تصریح کرد: «از جنایتکاران صهیونیست در ریاض و امارات به نام دین، میزبانی می‌شود. در زمانی که سازشکاران با یهودیان [صهیونیست] همپیمان می‌شوند، با مجاهدان فلسطینی دشمنی می‌کنند».

رهبر انصارالله با اشاره به اینکه دشمن اسرائیلی جرأت ندارد مستقیما به یمن حمله کند و عاجزتر از آن است و این مسئله را ماجراجویی خطرناکی می‌داند، خاطر نشان کرد، اگر اختلاف زبانی نبود، رسانه‌های سعودی-اماراتی هیچ تفاوتی با رسانه‌های اسرائیلی نداشتند.

الحوثی در ادامه به پایگاههای آمریکا و انگلیس در حضرموت، المهره و عدن یمن اشاره کرد و گفت: «آمریکا و اسرائیل نمی‌خواهند متحمل خسارات مادی و تلفات انسانی شوند، بلکه منافقان احمق را [به جنگ] سوق می‌دهند. منافقان مانند نگهبانان پایگاهای آمریکا کار می‌کنند».

هر گونه آتش‌بس در یمن موقتی است

وی با بیان اینکه ملت یمن به بردگی برای دشمنان تن نمی‌دهد، ادامه داد: «کشتارهای جمعی که دشمنان علیه ملت [یمن] انجام دادند، واقعیت و تجاوزگری آنان را نشان داد. دشمنان در همه سطوح، کشور را هدف قرار می‌دهند و برای تنش در مرحله بعد، مقدمات نظامی را فراهم می‌کنند».

رهبر انصارالله هر گونه آتش‌بس را در این کشور، موقتی دانست و گفت: «دشمن در حال فراهم کردن مقدمات نظامی و توطئه‌های اقتصادی و سیاسی است. ما هم باید به صورت حدی، در همه زمینه‌ها این توطئه‌ها را خنثی کنیم».

الحوثی در پایان گریزی به بحران غذا در جهان زد و عنوان کرد: «به خاطر توطئه‌های آمریکایی، اسرائیلی و غربی، جهان با بحرانهای غذایی روبروست. دشمنان در حال مقدمه‌چینی هستند تا صادرات محصولات برخی از کشورها به کشورهای اسلامی را متوقف کنند تا بحران غذایی به وجود آورند»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار