درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

مذاکرات وین تا بهمن ماه سال گذشته به نقطه خوبی رسیده بود

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی مجلس با اعلام اینکه تا اواخر بهمن‌ماه سال گذشته مذاکرات وین به نقطه خوبی رسیده بود گفت: حدود ۸۰ درصد موارد اختلافی به صورت شفاهی در مذاکرات تا آن زمان حل شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود عباس‌زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای ایران و طرف‌های غربی، گفت: جمهوری اسلامی ایران در صنعت هسته‌ای به ویژه در ساخت سانتریفیوژهای نسل جدید در چند سال گذشته پیشرفت‌های قابل توجه‌ای داشته که این موضوع دست تیم مذاکره‌کننده را برای چانه‌زنی بیشتر بازتر کرده است.

 

وی با بیان اینکه مصوبه مجلس درچارچوب اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها نیز گره‌های که در مذاکرات بود را باز کرد، افزود: پس از اتفاقاتی که در صنعت هسته‌ای کشورمان رخ داد غربی‌ها پیشقدم برای مذاکره شده‌اند و امروز هم در مذاکرات دست‌برتر در اختیار ایران و دیپلمات‌های کشورمان است.

 

نماینده مشکین‌شهر در مجلس با اعلام اینکه تا اواخر بهمن‌ماه سال گذشته مذاکرات به نقطه خوبی رسیده بود، افزود: حدود 80 درصد موارد اختلافی به صورت شفاهی در مذاکرات تا آن زمان حل شده بود و ایران نیز به دنبال حصول توافقی برد-برد بود که به یکباره غربی‌ها به ویژه آمریکایی‌ها به بهانه‌های واهی باردیگر مذاکرات را به بیراه بردند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با بیان اینکه یکی از موارد اختلافی که در مذاکرات باقی مانده، بحث ضمانت اجرایی توافقات از سوی غربی‌ها است، عنوان کرد: آمریکایی‌ها زیربار این موضوع نمی‌روند به همین دلیل مذاکرات متوقف شده است.

 

عباس‌زاده مشکینی با تاکید براینکه امروز نتایج مذاکرات به تصمیم‌گیری غربی‌ها بستگی دارد و توپ در زمین آنها قرار دارد، اظهار کرد: آمریکایی‌ها باید ضمانت اجرایی بدهند که تحریم‌ها را بردارند و به توافقات صورت گرفته پایبند باشند.

 

وی با اعلام اینکه تا بهمن‌ماه سال گذشته توافق برد- برد در دسترس بود اما غربی‌ها مانع رسیدن به آن شدند، گفت: امروز غربی‌ها به ویژه آمریکا برای گرفتن امتیاز بیشتر بازی را برهم زده‌اند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران برای تامین منافع ملی به دنبال گرفتن نتیجه خوب در مذاکرات با توافق یا بی توافق است اگر غربی‌ها بازی را برهم ‌بزنند و جدیت و حسن‌نیت نداشته باشند و زیر میز مذاکره بزنند ما هم گزینه‌های دیگری داریم که از آنها استفاده خواهیم کرد./ تسنیم

ارسال نظر