شارژ کالابرگ جدید از ۱۵ مرداد؛ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ کی شارژ می‌شود؟ قیمت طلا امروز دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ + جدول وعده مهم کمیسیون انرژی درباره پایان قطعی برق خانگی از اول زمان واریز کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + مبلغ و مشمولان کالابرگ مرداد سقوط قیمت دینار عراق در یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ / زائران اربعین بخوانند + جدول جدیدترین نرخ‌ها آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل و پیش بینی قیمت طلا قیمت سکه امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | ریزش ۵.۸ میلیون تومانی قیمت سکه در اولین روز هفته؛ طلا هم گران نشد آخرین قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ | کاهش محسوس طلای ۱۸ عیار و تثبیت اونس جهانی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی یعنی چه؟ آخرین مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره اعلام شد؛ مالکان تا این تاریخ فرصت دارند خبر خوش برای متقاضیان دنا پلاس؛ فروش بدون قرعه‌کشی کلید می‌خورد قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ چه زمانی شارژ می‌شود؟ آخرین قیمت‌های ثبت شده سکه پارسیان + جدول آخرین قیمت گوشت قرمز / گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵

سوریه: واردات کالا از کشورهای دوست را افزایش می‌دهیم

سوریه: واردات کالا از کشورهای دوست را افزایش می‌دهیم رئیس اتحادیه اتاق های بازرگانی سوریه گفت: دولت سوریه با افزایش واردات کالا و مواد استراتژیک از کشورهای دوست به منظور کنترل قیمت ها موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر ابوالهدی اللحام رئیس اتحادیه اتاق‌های بازرگانی سوریه گفت: با دولت این کشور برای تامین بیش‌ترین میزان ممکن کالا برای کنترل بازار و جلوگیری از افزایش غیر موجه قیمت‌ها همکاری کامل دارد.
اللحام در گفت‌وگو با روزنامه سوری الوطن گفت: اتفاقی که در بازارهای داخلی سوریه در خصوص افزایش قیمت‌ها رخ داده تحت تاثیربحران جهانی و رشد شدید قیمت کالاهای اساسی است با این حال برای تامین بهتر کالاها در بازار داخلی تلاش می‌شود.
این مقام سوری تصریح کرد: هماهنگی بین مقامات دولتی و بخش خصوصی به در دسترس بودن کالاهای مختلف با قیمت مناسب کمک  می‌کند و افق روشنی نسبت به رفع وضعیت گرانی های موجود ایجاد می کند تا در این مقطع حساس که شاهد افزایش قیمت در کشورهای مختلف جهان و دو برابر شدن نرخ تورم جهانی تحت تأثیر شرایط جهانی و توقف تجارت عرضه از اوکراین هستیم، تصمیم مناسب را اتخاذ کند.
اللحام با بیان اینکه باز کردن باب واردات برای همه کالاها و مواد استراتژیک از کشورهای دوست، بهترین راه حل برای کنترل بازار سوریه است، تاکید کرد: توافقی با نهادهای دولتی سوریه برای اجازه واردات بسیاری از کالاها انجام شده است که این امر در افزایش تقاضا منعکس شده و به در دسترس بودن مواد و کاهش قیمت ها کمک می کند.
رئیس اتاق‌های بازرگانی سوریه افزود: دولت سوریه در حال تلاش برای ارائه تسهیلات بسیاری در زمینه کار واردات و حمایت از تامین کالا در بازار است و انتظار می‌رود که در آن زمان شاهد کاهش قیمت‌ها باشیم.
رئیس اتحادیه اتاق‌های بازرگانی سوریه افزود: با توجه به بالا بودن هزینه‌ها کاهش یا حتی تثبیت قیمت‌ها در بازار به یک فرآیند دشوار تبدیل شده است، زیرا این امر به در دسترس بودن همه کالاها بستگی دارد  به طوری که دولت اجازه دهد باب واردات مواد باز شود و فرآیندهای پرداخت را تسهیل کند.
اللحام تاکید کرد: در خصوص واردات هم باید به وارد کننده تسهلات لازم اعطا شود به شرطی که این امر بر اقتصاد ملی تأثیری نداشته باشد، این اقدامات مثبت موجب جهش کیفی در بازار و آثار مثبت آن خواهد شد که البته بلافاصله ظاهر نمی‌شود، اما با توجه به هزینه واقعی، قیمت‌ها کاهش می یابد.
اللحام ابراز امیدواری کرد که دولت، سیاست بازکردن درهای واردات را مانند سایر کشورها اتخاذ کند و ضمن تسهیل رویه‌ها و لغو مالیات و عوارض مواد استراتژیک وارداتی به این مهم کمک کند به ویژه که پایین آمدن ارزش لیر در برابر ارزهای خارجی مهمترین موردی است که بر هزینه‌های کالا و مواد تأثیر می گذارد.

کلمات کلیدی: واردات کالا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار