آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

چین:آمریکا راهزن اقتصادی شماره یک جهان است

سخنگوی وزارت امور خارجه چین با اشاره به اقدامات تحریمی و دست درازی آمریکا به دارایی‌های سایر کشورها در توییتی آمریکا را راهزن اقتصادی شماره یک جهان خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر «هوا چونینگ» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در توییتی آمریکا را راهزن اقتصادی شماره یک جهان خواند. وی با اشاره به سیاست‌های پولی و دست‌درازی‌های آمریکا نوشت: برداشتن کلاه جهان با تسهیل کمی (QE) عظیم. مسدود کردن ذخایر تبادل ارزی (فارکس) ایران. تصرف دارایی‌های افغانستان. مسدود کردن ۳۰۰ میلیارد دلار از ذخایر طلا و تبادلات ارزی روسیه و دارایی‌های خارجی نهادها و افراد این کشور. مطمئناً این‌ها برای تبدیل شدن ایالات متحده به راهزن اقتصادی شماره یک در جهان کافی است؟

پیش‌تر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه هم غربی‌ها را «راهزن» خطاب کرد و گفت آن‌ها نمی‌توانند مسکو را منزوی کنند. وی در جمع خبرنگاران در اشاره به تحریم‌های آمریکا و غرب علیه روسیه در پی بحران اوکراین، غربی‌ها را به راهزنی اقتصادی متهم کرد و گفت روسیه قطعاً به این اقدامات پاسخ خواهد داد.

سخنگوی کاخ کرملین افزود: این بدان معنا نیست که روسیه منزوی شده است. جهان بزرگ‌تر از آن است که آمریکا و اروپا بتوانند کشوری را منزوی کنند، آن هم کشور بزرگی مانند روسیه. کشورهای زیادی در جهان وجود دارد.

در پی عملیات ویژه روسیه در اوکراین، کشورهای غربی تحریم‌های شدیدی را علیه روسیه اعمال کردند که باعث شد این کشور با پشت سر گذاشتن ایران و کره شمالی بزرگترین کشور تحت تحریم جهان شود. پایگاه خبری «بلومبرگ» اواسط اسفند خبر داد آمریکا و متحدانش با اعمال ۲۷۷۸ تحریم جدید علیه روسیه، باعث رسیدن آن به صدر کشورهای تحریم‌شده در جهان قرار گرفت.

این پایگاه خبری نوشت: روسیه طی ۱۰ روز، با پیشی گرفتن از ایران و کره شمالی به کشوری تبدیل شد که بیشترین هدف تحریم‌ها در جهان قرار گرفته است. پیش از این، ایران با ۳۶۱۶ تحریم در صدر کشورهای تحریم‌شده قرار داشت.

روسیه اعلام تحریم‌ها را مثابه «اعلان جنگ» علیه خود خوانده و با انجام برخی اقدامات متقابل در صدد پاسخ دادن به این تحریم‌ها برآمده است. اخیراً ولادیمیر پوتین اعلام کرد مسکو بابت فروش گاز به برخی از «کشورهای غیردوست»، ارز ملی کشورش، روبل را مطالبه خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار