هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر
اخبار صندوق ذخیره فرهنگیان

واریزی جدید به حساب فرهنگیان بازنشسته دی و بهمن‌ ۱۴۰۰

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان از واریز ۳۶۷ میلیارد ریال سهم‌الشرکه به حساب فرهنگیان عضو این موسسه که از دوم دی تا اول بهمن ۱۴۰۰ به افتخار بازنشستگی نائل آمده‌اند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 12
کد خبر: ۱۲۹۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر جواد نوری در این خصوص افزود: این مبلغ شامل واریزی عضو، واریزی دولت برای اعضا و سود ناشی از فعالیت‌های اقتصادی موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان است که به حساب ۲۵۲۹ نفر از فرهنگیانی که عضو این صندوق بوده‌اند، واریز شده است.

وی با بیان اینکه این مبلغ که روز سه‌شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۱ واریز شد، همه دریافتی فرهنگیان مذکور نیست، تصریح کرد: سود سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ نیز پس از برگزاری مجمع عمومی منتهی به تاریخ مزبور و تصویب صورت‌های مالی و تسهیم سود بین اعضا، به حساب آنها واریز خواهد شد.

مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان  افزود: در اسفند ماه سال گذشته نیز ۵۵۲ میلیارد ریال سهم‌الشرکه به حساب ۳۳۱۱ نفر از فرهنگیان بازنشسته دی ماه ۱۴۰۰ واریز شده بود.

نوری با بیان اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان نسبت به تعهدات خود در قبال اعضاء پایبند است، گفت: سهم‌الشرکه اعضا در کمتر از سه ماه پس از بازنشستگی و سود سال مالی نیز پس از برگزاری مجامع سالانه شرکت‌ها و موسسه،  تصویب صورت‌های مالی و تعیین سود قابل تقسیم، به حساب آنها واریز می‌شود.

وی یادآور شد: اکنون حدود ۸۷ درصد از فرهنگیان، عضو موسسه هستند؛ بنابراین سایر فرهنگیانی که هنوز عضو صندوق نشده‌اند می‌توانند در اسرع وقت نسبت به عضویت در موسسه اقدام نمایند تا از سودآوری آتی این مجموعه بهره‌مند شوند.

نوری با تاکید بر اینکه اعضای کنونی موسسه می‌توانند نسبت به افزایش حق عضویت خود حداکثر تا پنج درصد اقدام کنند، تصریح کرد: فرهنگیانی که در شرف بازنشستگی قرار دارند نیز با مراجعه با نمایندگی‌های استانی موسسه در سراسر کشور و پر کردن فرم استمرار عضویت در موسسه، می‌توانند از سودآوری چشمگیر سال‌های آتی برخوردار شوند./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار