دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترکیه آسمان خود را به روی هواپیما‌های روسیه بست

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که این کشور آسمان خود را به روی هواپیما‌های نظامی و غیر نظامی که قصد رفتن به سوریه دارند را می‌بندد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه روز شنبه با اشاره به بسته شدن حریم هوایی ترکیه به روی هواپیما‌های روس که قصد اعزام نیرو به سوریه را دارند گفت: آسمان ترکیه را به روی هواپیما‌های نظامی و حتی غیر نظامی روسیه که قصد سفر به سوریه دارند را بستیم. اجازه سه ماهه می‌دادیم و تا ماه آوریل این اجازه وجود داشت. رئیس جمهورمان نیز به پوتین این موضوع را اعلام کرد و بعد از آن هواپیما‌ها متوقف شدند. در اصل، ما پیمان مونترو و سایر معاهدات را رعایت می‌کنیم.

وی در خصوص آمدن الیگارش‌های روس به ترکیه نیز گفت: ما کشوری هستیم که به تحریم‌ها نپیوستیم. اگر کارخانه یا شرکتی بخواهد در ترکیه فعالیت کند باید قوانین ما و نیز حقوق بین المللی را رعایت کند.

وزیر خارجه ترکیه همچنین در خصوص آخرین وضعیت درخواست این کشور برای خرید جنگنده‌های اف ۱۶ نیز اظهار داشت: از سوی آمریکا رویکرد مثبتی مشاهده می‌شود.

چاووش اوغلو با بیان اینکه این موضوع تابع تحریم‌ها نیست، گفت:، اما به طور کلی در صنایع دفاعی محدودیت‌هایی وجود دارد و نیازمند اجازه کنگره است. دیدار‌ها بسیار خوب پیش می‌رود و اعضای کنگره که با این موضوع مخالفند تعدادشان زیاد نیست.

در ماه جاری میلادی وزارت خارجه آمریکا نامه‌ای به کنگره این کشور درباره فروش جنگنده اف ۱۶ به ترکیه نوشت و در آن پیام، فروش جنگنده را از نظر این وزارتخانه مثبت ارزیابی کرد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار