ترکیه آسمان خود را به روی هواپیما‌های روسیه بست-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ترکیه آسمان خود را به روی هواپیما‌های روسیه بست

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که این کشور آسمان خود را به روی هواپیما‌های نظامی و غیر نظامی که قصد رفتن به سوریه دارند را می‌بندد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه روز شنبه با اشاره به بسته شدن حریم هوایی ترکیه به روی هواپیما‌های روس که قصد اعزام نیرو به سوریه را دارند گفت: آسمان ترکیه را به روی هواپیما‌های نظامی و حتی غیر نظامی روسیه که قصد سفر به سوریه دارند را بستیم. اجازه سه ماهه می‌دادیم و تا ماه آوریل این اجازه وجود داشت. رئیس جمهورمان نیز به پوتین این موضوع را اعلام کرد و بعد از آن هواپیما‌ها متوقف شدند. در اصل، ما پیمان مونترو و سایر معاهدات را رعایت می‌کنیم.

وی در خصوص آمدن الیگارش‌های روس به ترکیه نیز گفت: ما کشوری هستیم که به تحریم‌ها نپیوستیم. اگر کارخانه یا شرکتی بخواهد در ترکیه فعالیت کند باید قوانین ما و نیز حقوق بین المللی را رعایت کند.

وزیر خارجه ترکیه همچنین در خصوص آخرین وضعیت درخواست این کشور برای خرید جنگنده‌های اف ۱۶ نیز اظهار داشت: از سوی آمریکا رویکرد مثبتی مشاهده می‌شود.

چاووش اوغلو با بیان اینکه این موضوع تابع تحریم‌ها نیست، گفت:، اما به طور کلی در صنایع دفاعی محدودیت‌هایی وجود دارد و نیازمند اجازه کنگره است. دیدار‌ها بسیار خوب پیش می‌رود و اعضای کنگره که با این موضوع مخالفند تعدادشان زیاد نیست.

در ماه جاری میلادی وزارت خارجه آمریکا نامه‌ای به کنگره این کشور درباره فروش جنگنده اف ۱۶ به ترکیه نوشت و در آن پیام، فروش جنگنده را از نظر این وزارتخانه مثبت ارزیابی کرد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار