ترکیه آسمان خود را به روی هواپیما‌های روسیه بست-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ترکیه آسمان خود را به روی هواپیما‌های روسیه بست

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که این کشور آسمان خود را به روی هواپیما‌های نظامی و غیر نظامی که قصد رفتن به سوریه دارند را می‌بندد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه روز شنبه با اشاره به بسته شدن حریم هوایی ترکیه به روی هواپیما‌های روس که قصد اعزام نیرو به سوریه را دارند گفت: آسمان ترکیه را به روی هواپیما‌های نظامی و حتی غیر نظامی روسیه که قصد سفر به سوریه دارند را بستیم. اجازه سه ماهه می‌دادیم و تا ماه آوریل این اجازه وجود داشت. رئیس جمهورمان نیز به پوتین این موضوع را اعلام کرد و بعد از آن هواپیما‌ها متوقف شدند. در اصل، ما پیمان مونترو و سایر معاهدات را رعایت می‌کنیم.

وی در خصوص آمدن الیگارش‌های روس به ترکیه نیز گفت: ما کشوری هستیم که به تحریم‌ها نپیوستیم. اگر کارخانه یا شرکتی بخواهد در ترکیه فعالیت کند باید قوانین ما و نیز حقوق بین المللی را رعایت کند.

وزیر خارجه ترکیه همچنین در خصوص آخرین وضعیت درخواست این کشور برای خرید جنگنده‌های اف ۱۶ نیز اظهار داشت: از سوی آمریکا رویکرد مثبتی مشاهده می‌شود.

چاووش اوغلو با بیان اینکه این موضوع تابع تحریم‌ها نیست، گفت:، اما به طور کلی در صنایع دفاعی محدودیت‌هایی وجود دارد و نیازمند اجازه کنگره است. دیدار‌ها بسیار خوب پیش می‌رود و اعضای کنگره که با این موضوع مخالفند تعدادشان زیاد نیست.

در ماه جاری میلادی وزارت خارجه آمریکا نامه‌ای به کنگره این کشور درباره فروش جنگنده اف ۱۶ به ترکیه نوشت و در آن پیام، فروش جنگنده را از نظر این وزارتخانه مثبت ارزیابی کرد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار