بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

ترکیه آسمان خود را به روی هواپیما‌های روسیه بست

وزیر خارجه ترکیه اعلام کرد که این کشور آسمان خود را به روی هواپیما‌های نظامی و غیر نظامی که قصد رفتن به سوریه دارند را می‌بندد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 24
کد خبر: ۱۳۰۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه روز شنبه با اشاره به بسته شدن حریم هوایی ترکیه به روی هواپیما‌های روس که قصد اعزام نیرو به سوریه را دارند گفت: آسمان ترکیه را به روی هواپیما‌های نظامی و حتی غیر نظامی روسیه که قصد سفر به سوریه دارند را بستیم. اجازه سه ماهه می‌دادیم و تا ماه آوریل این اجازه وجود داشت. رئیس جمهورمان نیز به پوتین این موضوع را اعلام کرد و بعد از آن هواپیما‌ها متوقف شدند. در اصل، ما پیمان مونترو و سایر معاهدات را رعایت می‌کنیم.

وی در خصوص آمدن الیگارش‌های روس به ترکیه نیز گفت: ما کشوری هستیم که به تحریم‌ها نپیوستیم. اگر کارخانه یا شرکتی بخواهد در ترکیه فعالیت کند باید قوانین ما و نیز حقوق بین المللی را رعایت کند.

وزیر خارجه ترکیه همچنین در خصوص آخرین وضعیت درخواست این کشور برای خرید جنگنده‌های اف ۱۶ نیز اظهار داشت: از سوی آمریکا رویکرد مثبتی مشاهده می‌شود.

چاووش اوغلو با بیان اینکه این موضوع تابع تحریم‌ها نیست، گفت:، اما به طور کلی در صنایع دفاعی محدودیت‌هایی وجود دارد و نیازمند اجازه کنگره است. دیدار‌ها بسیار خوب پیش می‌رود و اعضای کنگره که با این موضوع مخالفند تعدادشان زیاد نیست.

در ماه جاری میلادی وزارت خارجه آمریکا نامه‌ای به کنگره این کشور درباره فروش جنگنده اف ۱۶ به ترکیه نوشت و در آن پیام، فروش جنگنده را از نظر این وزارتخانه مثبت ارزیابی کرد./تسنیم

ارسال نظر