رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

بایدن باز هم با فردی خیالی دست داد + فیلم

بایدن باز هم با فردی خیالی دست داد + فیلم بایدن پس از سخنرانی در سیاتل بعد از خداحافظی با حضار، چرخید و دستش را به حالت دست دادن جلو برد، اما کسی در آنجا نبود. او سپس یک چرخش کوچک دیگر انجام داد و ظاهراً دوباره دستش را به سمت فضای خالی دراز کرد
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 23
کد خبر: ۱۳۰۵۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا پس از پایان سخنرانی جمعه خود در شهر «سیاتل» واشنگتن به نظر می‌رسد که دوباره دست خود را برای دست دادن با هوا دراز کرد؛ حرکتی که او را بار دیگر به سوژه فضای مجازی تبدیل کرد، آنهم فقط یک هفته بعد از انجام اقدامی مشابه در سخنرانی کارولینای شمالی.

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، بایدن که تور ملی خود را با سخنرانی در مورد اصلاحات پیشنهادی به پایان رساند، بعد از خداحافظی با حضار، چرخید و دستش را به حالت دست دادن جلو برد، اما کسی در آنجا نبود. او سپس یک چرخش کوچک دیگر انجام داد و ظاهراً دوباره دستش را به سمت فضای خالی دراز کرد؛ پس از آن، رئیس‌جمهور پرگاف آمریکا با لبخند به سمت حضار برگشت و از آن‌ها به دلیل توجه‌شان به سخنان وی تشکر کرد.

 

 

یک هفته پیش هم اتفاق مشابهی رخ داد. رئیس‌جمهور آمریکا پس از پایان سخنرانی خود در ایالت کارولینای شمالی در مورد اصلاحات زیرساختی، به صحنه پشت کرد و دست خود را برای دست دادن دراز کرد، در حالی که کسی نزدیک او نبود. سپس، در حالی که کمی گیج به نظر می‌رسید، چند قدمی نزدیک تریبون رفت و ظاهراً به دنبال راهی برای ترک صحنه سخنرانی بود. 

آبان سال گذشته نیز مسن‌ترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا در انتهای سخنرانی در نیوجرسی با فردی خیالی دست داده بود. او همچنین در این سخنرانی هنگام سرفه کردن دستش را جلوی دهانش گرفته بود، لحظاتی بعد از پله‌ها پایین رفته و با مقامات دست داده بود.

پیش از رسیدن بایدن به ریاست‌جمهوری گمانه‌زنی‌ها درباره زوال عقل او مکرراً از زبان جمهوری‌خواهان مطرح می‌شد. گاف‌های متعدد او پس از رسیدن به ریاست‌جمهوری نگرانی مقامات و مردم آمریکا از توانایی اداره امور توسط رئیس‌جمهور کشورشان را دوچندان کرده است.

بایدن از زمان رسیدن به ریاست‌جمهوری در مسائل داخلی و سیاست خارجی با ناکامی‌های بزرگی مواجه شده است؛ ناتوانی در مهار تورم سنگین آمریکا، ناتوانی در بازگشت به برجام، خروج مفتضحانه نیروهای آمریکایی از افغانستان و وخامت اوضاع در اوکراین موجب شده‌ میزان رضایت آمریکایی‌ها از دولت او کاهش چشمگیری پیدا کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار