افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید
دادستان کل کشور:

نظارت در سیستم بانکی کشور یک نظارت ضعیف است

نظارت در سیستم بانکی کشور یک نظارت ضعیف است دادستان کل کشور در دیدار با اعضای شورای هماهنگی بانک‌ها بر نظارت بانک‌ها به زیرمجموعه‌های خود تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه‌دولتی ظهر دیروز با دادستان کل کشور دیدار و گفتگو کردند. این دیدار در راستای تحقق شعار سال و حمایت از تولید و اشتغال، انجام شد و در آن حجت‌الاسلام منتظری، دادستان کل کشور مسائل و مشکلات مدیران نظام بانکی را شنید و پیشنهاداتی در جهت بهبود وضعیت بانکی کشور ارائه داد.

در ابتدای این دیدار دادستان کل کشور اظهار کرد: بانک‌ها نقشی تعیین‌کننده در رشد و توسعه اقتصاد کشور دارند و باید در جهت تحقق شعار سال نقش خود را ایفا کنند. معتقد هستیم باید مسائل و مشکلات بانک‌ها شنیده شود تا آن‌ها هم بتوانند به درستی به وظایف بانکداری خود عمل کنند.

وی گفت: بانک‌ها باید یکی از بازیگران اصلی در حمایت از تولید باشند و در احیای کارخانجات تعطیل و نیمه‌تعطیل سهیم باشند. البته این بدان معنا نیست که بانک‌ها متضرر شوند و بر آن‌ها تکالیف غیرقابل انجام بار شود.

دادستان کل کشور افزود: در حال حاضر یکی از مواردی که جزو اولویت‌های دستگاه قضائی است حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی است. اگرچه ما از فعالان اقتصادی که در مواجه با بانک‌ها دچار گرفتاری شده‌اند حمایت می‌کنیم، اما باید عنوان کرد که این حمایت به هیچ وجه شامل افرادی که تسهیلاتی گرفته و در جای غیر هزینه کرده‌اند نخواهد شد و با قاطعیت با این قبیل افراد برخورد خواهیم کرد. بانک‌ها هم باید این افراد سودجو را به دستگاه قضائی معرفی کنند تا با آن‌ها برخورد شود.

منتظری در ادامه با انتقاد از عملکرد برخی بانک‌ها که نسبت به اخذ سود مرکب اقدام می‌کنند گفت: مسأله دیگری که بانک‌ها لازم است نسبت به آن حساس باشند بحث دریافت سود مرکب است. متأسفانه گزارش‌هایی که در این رابطه به دست ما می‌رسد صحت دارد و برخی شعب دست به این فعل حرام می‌زنند که باید جلوی این کار گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد: موضوع دیگر این است که نظارت در سیستم بانکی کشور یک نظارت ضعیف است و پاسخگوی مشکلات و انتقادات مردمی نیست. نظام بانکی اگر می‌خواهد به درستی کار کند باید نظارت دقیقی بر زیرمجموعه خود داشته باشد. لازم است درگاهی برای اعتراضات و شکایات مردمی وجود داشته و اگر جود دارد اطلاع‌رسانی بیشتری برای آن صورت پذیرد.

دادستان کل کشور ادامه داد: حتماً بانک‌ها به دنبال یک رویه واحد باشند تا از آن طریق بتوانند از صنایع و واحد‌های تولیدی حمایت کنند. بانک‌ها باید ساز و کاری طراحی کنند که بشود از بنگاه‌های تولیدی تعطیل و نیمه‌تعطیل حمایت کرده و در زمان سود ده شدن واحد از آن نفع ببرند.

منتظری در بخش پایانی خود به موضوع اصلاح نظام بانکی اشاره کرد و گفت: اصلاح نظام بانکی یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری و نیاز‌های روز جامعه است. برای اصلاح نظام بانکی جلسات مستمر داشته و پیشنهادات و برنامه‌های خود را مطرح و پیگیری کنید. در هرجایی هم که لازم بود به ما اعلام کنید تا در کنارتان بوده و مسائل‌تان را منتقل کنیم.

وی افزود: بسیاری از مباحث و مطالب شما مدیران عامل بانک‌ها به ما در دادستانی کل منتقل نشده است که اگر شده بود حتماً آن‌ها را پیگیری می‌کردیم؛ لذا مسائل و مشکلات خود را از طریق معاون اقتصادی به ما اعلام کنید تا در دستور کار قرار گیرد.

گفتنی است؛ در این نشست اعضای شورای هماهنگی بانک‌ها به تشریح ساختار این شورا پرداخته و مسائل و مشکلات خود را با دادستان کل کشور در میان گذاشتند.

تداوم برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با دادستان کل کشور از جمله درخواست اعضای شورای هماهنگی بانک‌ها بود که مورد موافقت حجت‌الاسلام منتظری قرار گرفت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار