دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

خبر مهم وزیر آموزش و پرورش درباره تغییر شیوه نامه نقل و انتقالات فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش از اصلاح در شیوه‌نامه نقل و انتقال فرهنگیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش از تغییر در شیوه‌نامه نقل و انتقال فرهنگیان خبر داد.

وی درباره تغییرات در شیوه‌نامه نقل و انتقالات فرهنگیان، گفت: در جهت تحکیم بنیان خانواده، موضوع نقل و انتقال زوجین فرهنگی و همکارانی که تازه ازدواج می‌کنند، حل شد و تسهیلاتی برایشان فراهم شد. همچنین ایثارگران و نیرو‌هایی که مأمور می‌شوند اعم از نیرو‌های نظامی و مأمورین دستگاه‌ها نیز برایشان تسهیلات فراهم شد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره گلایه به میزان سنوات درباره نقل و انتقال فرهنگیان، تصریح کرد: در بعضی از جا‌ها سنوات را خیلی تقلیل دادیم، اما اینکه فرد رسمی و پیمانی باشد، شرط است.

وی درباره علت بخشنامه، گفت: واقعیت این است که نقل و انتقالات در تمامی دستگاه‌ها، مبتنی بر نیاز و عدم نیاز است. در آموزش و پرورش اگر نقل و انتقالات را بدون ضابطه آزاد کنیم، مناطق کمتربرخوردار از معلم خالی می‌شوند و مجبوریم معلم ناآماده بگیریم. یعنی معلمی که تربیت معلم نرفته و رشته‌شان مرتبط نیست و لذا به نظر می‌آید ظلم به دانش‌آموزان مناطق کم برخوردار است.

وی با تاکید بر اینکه برای افراد استثنا شرایطی را فراهم کنیم، بیان کرد: انتقال اضطراری بر نمی‌گردد و یک مرحله‌ای می‌شود.

نوری درباره افزایش بازنشستگی معلمان با اجرای رتبه بندی گفت: باید رفتار فرهنگیان را ببینیم و با قطعیت نمی‌دانم و برخی این نظر را دارند. سال گذشته حدود ۷۱ هزار نفر از فرهنگیان بازنشسته شدند که باید برای امسال ببینیم چگونه خواهد شد.

وی درباره پرداخت اضافه کار سریداران مدارس گفت: این مبلغ از اردیبهشت پرداخت می‌شود و بدهی فروردین هم با حقوق اردیبهشت محاسبه خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار