توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

آماده‌ باش ارتش اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی

آماده‌ باش ارتش اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی شبکه ۱۴ رژیم‌صهیونیستی اعلام کرد که اسرائیل از بیم تکرار حادثه یکشنبه شب و بامداد دوشنبه، نیروهای خود را به حال آماده‌باش در آورده و مرخصی تمامی فرماندهان و مسئولین یگان‌های رصد و اطلاعات را لغو کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۱۰۲۳

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های عبری زبان با اعلام این خبر افزودند، اسرائیل از بیم تکرار حادثه یکشنبه شب و بامداد دوشنبه، نیروهای خود را به حال آماده باش در آورده و مرخصی تمامی فرماندهان و مسئولین یگان‌های رصد و اطلاعات را لغو کرده است.

شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی هم در این رابطه اعلام کرد، ارتش اسرائیل نگران شلک مجدد موشک از لبنان است.

این شبکه ادعا کرد ارتش اسرائیل قصد دارد در صورت تکرار حمله راکتی به شمال (فلسطین اشغالی) پایگاه‌های حماس را در لبنان مورد هدف قرار دهد.

از سوی دیگر رسانه‌های عبری زبان اعتراف کردند، ارتش رژیم صهیونیستی یکی از اعضای حماس را که در نزدیکی منطقه حصارهای مرزی در نوار غزه حضور داشت، به ضرب گلوله زخمی کردند.

به زعم منابع ارتش رژیم صهیونیستی، این فلسطینی به دلیل نزدیک شدن به این فنس‌ها مورد اصابت قرار گرفته است.

تا لحظه تهیه خبر جنبش حماس نسبت به این اقدام واکنشی نداشته است.

در حادثه‌ای دیگر رسانه‌های عبری زبان از کشف یک تیم وابسته به جنبش جهاد اسلامی فلسطین در کرانه باختری خبر دادند که قصد داشت گلوله‌های خمپاره در این منطقه تولید کند.

روزنامه عبری زبان ماکور ریشیون در این رابطه ادعا کرد اعضای این تیم که وابسته به جنبش جهاد اسلامی هستند در منطقه جنین واقع در شمال کرانه باختری فعالیت کرده و از طریق کادرهای سرایا القدس در نوار غزه هدایت می‌شدند.

نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز با تکرار این ادعا، در صفحه خود در فضای مجازی اعلام کرد دستگیر شدگان 7 نفر بودند.

او با انتشار تصاویر یک مرد و یک زن که ادعا می‌شود عضو این تیم هستند، تهدید کرد ارتش اسرائیل به حملات خود علیه منطقه جنین ادامه خواهد داد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار