وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

جزییات تماس تلفنی امیرعبداللهیان با وزیر خارجه واتیکان

وزیر خارجه کشورمان با اسقف اعظم پائول گالاگر وزیر امور خارجه واتیکان گفت و گو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۷ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان و اسقف اعظم پائول گالاگر وزیر امور خارجه واتیکان، امروز (چهارشنبه) هفتم اردیبهشت ماه در مورد تحولات فلسطین و مسائل دوجانبه تلفنی گفت‌وگو کردند.

وزیر خارجه کشورمان در این گفت‌وگوی تلفنی ضمن تاکید بر قدمت روابط دوجانبه و اهمیت مناسبات با واتیکان در سیاست خارجی ایران، افزود: بسیاری از فجایع دردناک و ضدانسانی موجود در جهان به دلیل فقدان معنویت و اخلاق در روابط بین‌المللی است.

امیرعبداللهیان همچنین با اشاره به هتک حرمت اخیر به قرآن کریم در سوئد، خواستار توجه ویژه واتیکان در دفاع از احترام به کتب آسمانی و ادیان الهی در سراسر جهان شد.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با اشاره به خطر تروریسم در جهان و محکومیت اقدامات تروریستی در افغانستان گفت: گفت‌وگوی بین ادیان الهی نقش مهمی در کاهش خشونت و افراطی گری دارد.

وی با اشاره به گفت‌وگوهای ادیانی ایران و واتیکان، آمادگی تهران را برای امضای سند همکاری بین حوزه علیمه قم و واتیکان اعلام کرد.

وزیر خارجه ایران ضمن تشریح تحولات فلسطین و تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به نمازگزاران فلسطین در مسجدالاقصی، خواستار پاسخ مناسب پیروان ادیان ابراهیمی به این اقدامات شد.

امیرعبداللهیان ضمن تشریح موضع جمهوری اسلامی ایران در مورد بحران‌های منطقه از جمله در افغانستان، یمن و اوکراین، بر لزوم توقف مداخلات خارجی، توقف جنگ و ضرورت ارسال کمک‌های انساندوستانه اشاره و تاکید کرد: تمرکز بر راه‌حل سیاسی به ثبات و صلح منجر خواهد شد.

وزیر امور خارجه واتیکان نیز ضمن یادآوری تعهد واتیکان به روابط مناسب با جمهوری اسلامی ایران در آستانه هفتادمین ساگرد روابط دوجانبه، از درد و رنج مردم یمن به‌ شدت ابزار تاسف کرد.

اسقف اعظم پائول گالاگر با اشاره به برخی مشکلات منطقه‌ای و جهانی، در موضوع فلسطین، بر ضرورت حفظ حرمت قدس و حقوق مردم فلسطین تأکید کرد.
وی در پایان برای همه مردم ایران و مسلمانان جهان خیر و نیک بختی را آرزو کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار