واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

پاسخ پاکستان به نامه ترامپ آماده شد

با دستور نخست وزیر پاکستان وزارت خارجه این کشور پاسخ نامه ترامپ را به صورت مکتوب ارسال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۱۷ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 08
کد خبر: ۱۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از جیو تی وی، «عمران خان» نخست وزیر پاکستان دستور داد پاسخ درخواست ترامپ از طریق نامه به وزارت خارجه این کشور تحویل داده شود. گزارش ها حاکی است وزارت خارجه پاکستان پاسخ نامه درخواست همکاری ترامپ در خصوص صلح افغانستان را برای ارسال آماده کرده است.


پاکستان با پذیرش پیشنهاد آمریکا تلاش خواهد کرد تا از نفوذ خود برای صلح در افغانستان استفاده کرده و مذاکرات را تسریع کند. همچنین در این نامه بر لزوم انجام مذاکرات برای بهبود روابط پاکستان و آمریکا تاکید خواهد شد تا مشکلات فعلی حل شوند.


یکی از مواردی که در نامه ذکر خواهد شد گسترش روابط تجاری میان واشنتگن و اسلام آباد است که طی سالهای اخیر روندی نزولی به خود گرفته است.


گفتنی است طی روزهای اخیر ترامپ با ارسال نامه‌ای به عمران خان از پاکستان برای ایجاد صلح در افغانستان درخواست کمک کرد. سخنگوی کاخ سفید در این خصوص اعلام کرد: ما در این نامه از اسلام آباد خواستیم که برای برقراری صلح در افغانستان به ما کمک کند. این در حالی است که تا پیش از این ترامپ با لحنی تند به پاکستان دستور می داد که سیاست‌های آمریکا را در منطقه اجرا کند ولی دولت اسلام آباد علی رغم فشارهای فراوان کاخ سفید از این کار اجتناب می‌کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار