بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

استیضاح وزیر نفت چقدر جدی است؟

حاجی دلیگانی تصریح کرد: زمانی که برجام امضا شد، دولت با تفکر اینکه مستقیم سراغ کدخدا برود، به اروپا و ظرفیت‌هایش کم‌توجهی کرد، بعد از آنکه امریکا برجام را پاره کرد، تازه یاد ظرفیت‌های اروپا افتادند و در این جریان، به ظرفیت‌های آسیا و شرق کم‌توجهی شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۵ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 10
کد خبر: ۱۳۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، حسینعلی حاجی دلیگانی اظهار داشت: هنوز شخصاً پای طرح استیضاح وزیر نفت را امضا نکرده‌ام اما به زودی این طرح را امضا می‌کنم.

 

وی افزود: عملکرد وزارت نفت مورد سوال و ابهام است و آنچه از آثار و نتایج عملکرد این وزارتخانه در بحث فروش نفت در شرایط تحریم برمی‌آید این است که شخص وزیر در مدیریت این شرایط به خوبی عمل نکرده است.

 

حاجی دلیگانی تصریح کرد: زمانی که برجام امضا شد، دولت با تفکر اینکه مستقیم سراغ کدخدا برود، به اروپا و ظرفیت‌هایش کم‌توجهی کرد، بعد از آنکه امریکا برجام را پاره کرد، تازه یاد ظرفیت‌های اروپا افتادند و در این جریان، به ظرفیت‌های آسیا و شرق کم‌توجهی شد.

 

وی ادامه داد: می‌شد برخی مشتریان سنتی نفت ایران را با چند سفر وزیر نفت به آن کشورها و یا دعوت دولتمردان آنها به ایران، حفظ کرد، در حالی که ارتباطات دیپلماتیک وزارت نفت در بحث فروش نفت مطلوب و کارآمد نبود و سوالات و ابهامات زیادی وجود دارد.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه "چرا این سوالات به جای طرح استیضاح در قالب طرح سوال از وزیر مطرح نشد؟"، گفت: پیش از این، این ابهامات را در قالب سوال نمایندگان مجلس از وزیر نفت پرسیده بودیم، اما جواب قانع کننده و کاملی دریافت نکردیم و این شرایط حاکم بر نفت، چاره ای جز طرح استیضاح باقی نگذاشته است.

 

وی افزود: در دوره 6 ساله فعالیت دولت یازدهم و دوازدهم، سرمایه گذاری جدیدی در بحث فرآورش و پالایش نفت خام و میعانات گازی صورت نگرفت و طرح جدیدی کلنگ زنی نشد و این مسئله به اصرار بر فروش تک محصولی نفت منجر شد، در حالی که با ایجاد ظرفیت‌های تولید مشتقات نفتی از نفت خام، شرایط برای کشور در زمان تحریم‌ها تسهیل می شد.

 

حاجی دلیگانی با بیان اینکه " از وضعیت طرح استیضاح و اینکه الان در چه مرحله‌ای است بی‌خبرم"، گفت: می‌دانم این طرح در جریان است و به‌زودی شخصاً پای آن را امضا می کنم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر