نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

کشته شدن یک نظامی سابق آمریکایی در اوکراین

به گزارش منابع خبری، یک نظامی سابق آمریکایی پس از پیوستن به پرسنل نظامی اوکراین در نبرد با روسیه کشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۱۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر  منابع خبری روز دوشنبه گزارش کردند که یک نظامی دیگر آمریکا که به نیروهای اوکراین پیوسته بود در نبرد با ارتش روسیه کشته شد.

به گزارش منابع خبری، یک نظامی سابق آمریکایی پس از پیوستن به پرسنل نظامی اوکراین در نبرد با روسیه کشته شد. این نظامی که «ویلی جوزف کنسل» نام داشت توسط یک شرکت پیمانکاری نظامی خصوصی برای جنگیدن در اوکراین پول می‌ گرفت.

به گفته اعضای خانواده کنسل، وی دوشنبه گذشته جان خود را از دست داد. جزئیات نحوه مرگ او اعلام نشده است. این دومین نظامی آمریکایی کشته شده در جریان نبر روسیه و اوکراین است.

در پی گزارش‌ها مبنی بر مرگ کنسل و پیدا نشدن جسد او ، وزارت خارجه ایالات متحده گفته در حال انجام تحقیقات لازم در این خصوص است. علاوه بر این، وزارت خارجه آمریکا توصیه کرده که شهروندان آمریکایی به دلیل نبرد بین روسیه و اوکراین از رفتن به اوکراین خودداری کنند.

وبگاه «پولیتیکو» در گزارشی نوشت که آمریکایی‌ها با سابقه نظامی به اوکراین اعزام شده و در نبرد با نیروهای روس در کنار نظامیان اوکراینی و داوطلبانی از کشورهای دیگر شرکت می‌کنند.

منابع خبری در روزهای گذشته از جراحت دو آمریکایی داوطلب خدمت در ارتش اوکراین بر اثر شلیک توپخانه خبر دادند.

این دو آمریکایی داوطلب در نیروهای مسلح اوکراین در ۲۷ آوریل (چهارشنبه هفتم اردیبهشت) در جریان نبرد در جنوب شرقی اوکراین بر اثر آتش توپخانه زخمی شدند. «پل گری» و «مانوس مک کافری» کهنه سربازان ارتش ایالات متحده، در ماموریتی برای نابود کردن یک تانک روسی در نزدیکی «اوریخیف» شهری کوچک در مسیر تهاجم نظامی روسیه در جنوب و شرق اوکراین بودند. 

رئیس جمهور روسیه پنجم اسفند گذشته دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

روسیه اعلام کرده اوکراین به تعهداتش ذیل توافقات مینسک که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ برای حل مناقشه‌های موجود میان جدایی‌خواهان و کی‌یف حاصل شده بود عمل نکرده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار