رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

اوکراین: ترکیه در قبال ما سیاست دوگانه‌ دارد

اوکراین: ترکیه در قبال ما سیاست دوگانه‌ دارد رئیس جمهور اوکراین گفت: «از یک سو، ترکیه به عنوان میانجی و حامی اوکراین با گام‌های مهم عمل می‌کند اما از سوی دیگر، شاهد توسعه مسیرهای گردشگری به خصوص برای گردشگران روس هستیم».
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 02
کد خبر: ۱۳۲۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز دوشنبه در سخنانی ترکیه را به اتخاذ معیارهای دوگانه در قبال بحران اوکراین متهم کرد.

وی که با شبکه تلویزیونی ERT‌ یونان مصاحبه می‌کرد، گفت: «از یک سو، ترکیه به عنوان میانجی و حامی اوکراین با گام‌های مهم عمل می‌کند اما از سوی دیگر، شاهد توسعه مسیرهای گردشگری به خصوص برای گردشگران روس هستیم».

زلنسکی در ادامه مصاحبه خود گفت: «اینها معیارهای دوگانه بوده و ناعادلانه است».

این در حالی است که حمله روسیه به اوکراین، باعث کاهش شدید در تعداد گردشگران روس که امسال به ترکیه سفر می‌کردند، شده است.

این کاهش تعداد گردشگران روس باعث افزایش نگرانی آنکارا شده که به دنبال افزایش گردشگران و فائق آمدن بر بحران اقتصادی در این کشور شده است.

روز گذشته نیز دفتر ریاست‌جمهوری «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد که اردوغان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور ترکیه طی یک تماس تلفنی، جدیدترین تحولات اوکراین را مورد بحث و گفت‌وگو قرار دادند.

«ابراهیم کالین» سخنگوی رئیس‌جمهور ترکیه روز یکشنبه گفت که ادامه مسیر ترکیه می‌تواند نقش مهمی در پایان دادن به جنگ اوکراین و روسیه ایفا کند و ترکیه به تلاش‌های فشرده خود در این زمینه ادامه می‌هد.

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بارها از روسیه به دلیل حمله به اوکراین انتقاد کرده است، اما همچنین تصریح کرده است که می خواهد مسیرهای ارتباطی با همتای روس خود، ولادیمیر پوتین، باز بماند.

این در حالی است که چند تحلیلگر امور نظامی آمریکایی به تازگی با بررسی تحولات اوکراین و استفاده این کشور از پهپادهای «بیرقدار» ساخت ترکیه نوشتند، روسیه در نبرد پهپادی با اوکراین  برتری کامل را ندارد، اما بیرقدارهای اوکراین نمی‌توانند پشتیبانی هوایی نزدیک ارائه دهند زیرا آنها برابر پدافند هوایی روسیه بسیار آسیب پذیر هستند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار