وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

کره شمالی یک پرتابه ناشناس شلیک کرد

کره شمالی یک پرتابه ناشناس شلیک کرد ارتش کره جنوبی اعلام کرده است که پیونگ‌یانگ یک پرتابه ناشناس به سمت دریا در امتداد ساحل شرقی شلیک کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 04
کد خبر: ۱۳۲۱۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ارتش کره جنوبی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که کره شمالی یک پرتابه ناشناس به سمت دریا در امتداد ساحل شرقی شلیک کرده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، حدود یک هفته پس از آن‌که کره شمالی متعهد شد، نیروهای هسته‌ای خود را «به سریع‌ترین سرعت ممکن» توسعه دهد، ارتش کره شمالی امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که پیونگ یانگ، یک پرتابه ناشناس به سمت دریا در امتداد ساحل شرقی خود شلیک کرده است.

رویترز ادامه داد که شلیک جدیدترین موشک کره شمالی، نمایانگر چهاردهمین آزمایش مهم تسلیحاتی کره شمالی در سال جاری میلادی است و درست چند روز قبل از آنکه «یون سوک یئول» در تاریخ ۱۰ می (۲۰ اردیبهشت) بعنوان رئیس‌جمهور جدید کره جنوبی آغاز به کار کند، صورت گرفته است.

بر اساس این گزارش، جزئیات درباره پرتابه فوق از جمله برد پرتاب و ارتفاع آن هنوز در دسترس نیست و گارد ساحلی ژاپن اعلام کرده است که احتمال می‌رود یک موشک بالستیک آزمایش شده باشد.

هفته گذشته، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در حین بازدید از یک رژه نظامی بزرگ خواستار تسریع توسعه زرادخانه‌های اتمی کشور خود شد و اظهارات وی در حالی مطرح شد که مذاکرات کره شمالی با ایالات متحده به دلیل بدعهدی واشنگتن در عمل به تعهداتش در قبال کره شمالی به بن‌بست خورده است.

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» در این خصوص گزارش کرد، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای کوتاه گفت این پرتا در امتداد ساحل شرقی کره شمالی بوده است اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

کلمات کلیدی: کره شمالی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار