معشوقه سابق اپستین از ادای شهادت خودداری کرد و خواستار عفو شد دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان ترکیه مسدود کردن دسترسی‌ها به اسناد اپستین را تکذیب کرد گفت‌و‌گو‌های تلفنی عراقچی با وزرای خارجه ترکیه، مصر و عربستان در مورد مذاکرات مسقط هاکان فیدان: نظام سیاسی ایران فرو نمی‌پاشد ترکیه: برنامه یا قصدی برای خروج از سوریه نداریم ونس: خط قرمزی در مذاکرات با ایران وجود ندارد / در گفت‌و‌گو‌ها بسیار جدی هستیم آمریکا به کشتی‌های خود هشدار داد از ایران دوری کنند شیخ نعیم قاسم: با پایداری، شکستی وجود ندارد/می‌خواهیم لبنان را آزاد کنیم و خواهان درگیری نیستیم احتمال رقیق سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمامی تحریم‌ها ابوشریف: ایران را تنها نخواهیم گذاشت حضور چهل فرمانده ایرانی در تنگه هرمز همزمان با مذاکرات مسقط تأکید السیسی و بن‌زاید بر پرهیز از تنش در منطقه گزارش اینستاگرامی عراقچی از مذاکرات اخیر با آمریکا درخواست‌های نتانیاهو از ترامپ درباره ایران در سفر به واشنگتن

پیش بینی مقام سابق صهیونیستی درباره نابودی اسرائیل

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی طی گزارشی از نابودی این رژیم در پایان دهه هشتم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 07
کد خبر: ۱۳۲۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ایهود باراک» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد که اسرائیل در معرض «نفرین» دهه هشتم قرار می‌گیرد و عمر آن پیش از هشتادمین سالگرد تأسیسش پایان یابد.

ایهود باراک در مقاله‌ای در روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» نوشت: «در طول تاریخ یهود، یهودیان بیش از هشتاد سال حاکمیت نداشتند، مگر در دو دوره داود و دوره حشمونیان و در هر دو دوره، آغاز فروپاشی آن‌ها در دهه هشتم بوده است».

به گزارش فلسطین الیوم، وی افزود: «تجربه کابینه کنونی اسرائیل سومین تجربه است و اکنون در دهه هشتم عمر خود قرار دارد و بیم آن می‌رود که نفرین دهه هشتم مانند قبل بر سر آن نازل شود».


باراک همچنین اعلام کرد که تنها کابینه‌های اسرائیل در معرض نفرین دهه هشتم قرار نگرفته‌اند؛ بلکه برخی از دولت‌ها و حکومت‌های جهان در آمریکا، ایتالیا و روسیه به نفرین دهه هشتم دچار شدند.

پیش از این نیز «اسحاق بریک» رئیس سابق کمیته شکایات ارتش رژیم صهیونیستی و ژنرال بازنشسته ارتش این رژیم تاکید کرده بود که با توجه به توانمندی روزافزون گروه‌های مقاومت، این رژیم مسیر زوال و نابودی را طی می‌کند.

اسرائیل در شرایط فعلی با مشکلات امنیتی- سیاسی و اقتصادی روبه‌رو است. بحران مشروعیت در سرزمین‌های اشغالی به دنبال فساد مقامات صهیونیستی باعث شده است که حتی نهاد‌های اطلاعاتی غربی نیز نسبت به بقای اسرائیل با دیدهشک و تردید نگاه کنند.

هرچند بسیاری از صهیونیست‌ها معتقدند که فروپاشی اسرائیل از درون خواهد بود، اما باید توجه کرد که در جریان جنگ ۱۱ روزه این واقعیت اثبات شد که موشک‌های مقاومت و افزایش توانمندی آن در کنار ضعف‌های دفاعی رژیم صهیونیستی باعث خواهد شد که هر گونه ماجراجویی این رژیم پایان آن را رقم بزند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار