وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

پیش بینی مقام سابق صهیونیستی درباره نابودی اسرائیل

نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی طی گزارشی از نابودی این رژیم در پایان دهه هشتم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 07
کد خبر: ۱۳۲۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، «ایهود باراک» نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد که اسرائیل در معرض «نفرین» دهه هشتم قرار می‌گیرد و عمر آن پیش از هشتادمین سالگرد تأسیسش پایان یابد.

ایهود باراک در مقاله‌ای در روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» نوشت: «در طول تاریخ یهود، یهودیان بیش از هشتاد سال حاکمیت نداشتند، مگر در دو دوره داود و دوره حشمونیان و در هر دو دوره، آغاز فروپاشی آن‌ها در دهه هشتم بوده است».

به گزارش فلسطین الیوم، وی افزود: «تجربه کابینه کنونی اسرائیل سومین تجربه است و اکنون در دهه هشتم عمر خود قرار دارد و بیم آن می‌رود که نفرین دهه هشتم مانند قبل بر سر آن نازل شود».


باراک همچنین اعلام کرد که تنها کابینه‌های اسرائیل در معرض نفرین دهه هشتم قرار نگرفته‌اند؛ بلکه برخی از دولت‌ها و حکومت‌های جهان در آمریکا، ایتالیا و روسیه به نفرین دهه هشتم دچار شدند.

پیش از این نیز «اسحاق بریک» رئیس سابق کمیته شکایات ارتش رژیم صهیونیستی و ژنرال بازنشسته ارتش این رژیم تاکید کرده بود که با توجه به توانمندی روزافزون گروه‌های مقاومت، این رژیم مسیر زوال و نابودی را طی می‌کند.

اسرائیل در شرایط فعلی با مشکلات امنیتی- سیاسی و اقتصادی روبه‌رو است. بحران مشروعیت در سرزمین‌های اشغالی به دنبال فساد مقامات صهیونیستی باعث شده است که حتی نهاد‌های اطلاعاتی غربی نیز نسبت به بقای اسرائیل با دیدهشک و تردید نگاه کنند.

هرچند بسیاری از صهیونیست‌ها معتقدند که فروپاشی اسرائیل از درون خواهد بود، اما باید توجه کرد که در جریان جنگ ۱۱ روزه این واقعیت اثبات شد که موشک‌های مقاومت و افزایش توانمندی آن در کنار ضعف‌های دفاعی رژیم صهیونیستی باعث خواهد شد که هر گونه ماجراجویی این رژیم پایان آن را رقم بزند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر