عامل وابسته به گروهک تروریستی کومله در پرند دستگیر شد کانال وابسته به گروهک تروریستی ری استارت هک شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار خواهد شد سازمان امور عشایر ایران منحل شد؟ شهادت یک عضو سپاه در سمنان + عکس مصطفی پورمحمدی: اسرائیل به دنبال یک ضربه کاری دیگر به ایران است +فیلم فرمانده کل سپاه: نیروی دریایی سپاه قدرت راهبردی و بازدارنده بلامنازع ایران است درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک

بستر استخدام نخبگان وظیفه در نیروهای مسلح فراهم است

بستر استخدام نخبگان وظیفه در نیروهای مسلح فراهم است معاون هماهنگ کننده ارتش از واگذاری پروژه‌های تحقیقاتی در حوزه ارتقای فناوری دفاعی به نخبگان وظیفه کشور خبر داد و گفت: بستر استخدام نخبگان وظیفه در نیروهای مسلح فراهم است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 07
کد خبر: ۱۳۲۴۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش در مراسم افتتاحیه هشتمین دوره رزم مقدماتی نخبگان وظیفه کشوری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران برای نخبگان وظیفه کشوری برنامه ویژه ای را پیش‌بینی کرده است.

 

وی افزود: دوره‌های آموزشی پیش از این هشت هفته بودند که بعد از بازنگری در مفاد آموزشی به سه هفته تقلیل یافته و موارد با اهمیت و ضروری تر در دستور کار قرار گرفت.

 

دریادار سیاری بیان داشت: نخبگان وظیفه کشوری در این دوره با نیروهای چهارگانه ارتش جمهوری اسلامی و سلاح‌ها و تجهیزات و رزم انفرادی آشنا می‌شوند و نسبت به توانمندی‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران آگاهی می‌یابند.

 

وی افزود: استعدادهای برتر در این دوره‌ها نسبت به برنامه‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی آشنا می‌شوند و در درون نیروها برخی پروژه‌های تحقیقاتی نیز به این عزیزان واگذار می شود تا برآیند تلاش نخبگان، کمکی در راستای ارتقای سطح نیروهای مسلح باشد.

 

دریادار سیاری گفت: نخبگان وظیفه در کنار عزیزان جهادگر مشغول تحقیقاتی می‌شوند و نه فقط در حوزه نیازمندی‌های ارتش بلکه نسبت به تامین نیازمندی‌های نیروهای مسلح در حوزه جنگ‌های نوین و نبردهای آینده اقدام و کمک خواهند کرد و مهم‌ترین فعالیت شان تلاش در جهت ارتقای سطح فناوری است.

 

معاون هماهنگ کننده ارتش خاطرنشان کرد: بستر کار جهت استخدام و جذب نخبگان کشوری در ارتش و نیروهای مسلح فراهم است و هر کدام از این عزیزان که بخواهند می‌توانند در نیروهای مسلح فعالیت کنند. کما اینکه در دوره‌های قبل نیز نخبگان و استعدادهای درخشان در ارتش استخدام شدند و در حال حاضر نیز در بخش‌های تحقیقاتی مشغول به فعالیت هستند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار