تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

مصوبات مجلس در راستای حمایت از تولید است

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس برنامه هایی برای حمایت همه جانبه از تولید و اشتغالزایی را در دستور کار دارند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر جلسه شورای سیاستگذاری ششمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری در تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی با رویکرد تجلیل از یک صد واحد مشتری مدار در امروز یکشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه برگزار شد.

«مصطفی نخعی» سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی نیز بر حمایت از کارآفرینان تاکید کرد و معتقد است قوانین مصوب مجلس در راستای حمایت از تولید و جلوگیری از واسطه گری بوده است و این راه ادامه دار خواهد بود.

خزایی نیز از عزم نمایندگان مردم بر راهکارهای بازگشایی بازارهای صادراتی و بهای بیشتر به تولیدکنندگان و جلوگیری از واردات در شرایط تولید داخل خبر داد و گفت: سیاست های تشویقی همانند برگزاری اینگونه اجلاسها و رصد کیفی تولید و صنعت در کشور مسیر را برای اقتصاد کشور هموار خواهد کرد.

در پایان این نشست عربشاهی دبیر شورای سیاستگذاری اجلاس خاطر نشان کرد: ششمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری در تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی با رویکرد تجلیل از یکصد واحد مشتری مدار قرار است ۹ خرداد ماه در سالن مرکز همایش های بین المللی صداوسیمای باحضور مسئولان و اهالی رسانه کار خود را آغاز کند.

کلمات کلیدی: مجلس
ارسال نظر