عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟

وزیر راه تذکر گرفت

وزیر راه تذکر گرفت نماینده مردم مشهد در مجلس در تذکری به وزیر راه و شهرسازی مطرح کرد: چرا لغو بلیت از سوی مسافر با جریمه 30 تا 80 درصدی همراه است اما با لغو پرواز از سوی ایرلاین‌ها هیچ خسارتی به مسافر پرداخت نمی‌شود؟
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 09
کد خبر: ۱۳۲۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در تذکری به رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد که چرا به خاطر لغو بلیت هواپیما از مسافر خسارت دریافت می‌شود، اما ایرلاین‌ها برای لغو پرواز هیچ خسارتی به مسافران پرداخت نمی‌کنند؟

 

متن کامل تذکر نماینده مردم مشهد به وزیر شهرسازی به شرح زیر است:

 

خلاصه تذکر:
اگر لغو پرواز توسط ایرلاین‌ها صورت گیرد هیچ‌گونه جریمه یا خسارتی به مسافر پرداخت نمی‌کند؟ (حتی عودت پول با تاخیر صورت می‌گیرد.)

 

شرح تذکر: در رابطه با لغو پروازها توسط شرکت‌های هواپیمایی چرا اگر لغو پرواز توسط ایرلاین ها صورت گیرد هیچ‌گونه جریمه یا خسارتی به مسافر پرداخت نمی‌‌گردد و حتی تا ۳ روز بعد پول مسافر به حساب ایشان منتقل می‌شود، ولی اگر پرواز توسط مسافر لغو شود بین ۳۰ تا ۸۰ درصد جریمه توسط ایرلاین برای مسافر منظور می‌شود. این قانون کاملا یکطرفه و ظالمانه است و باید بازنگری شود.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار