به گزارش راهبرد معاصر، یکی از خوشمزهترین میوههای تابستانی توت سیاه است که علاوه بر خوشمزه بودن بسیار مقوی بوده و خواص زیادی برای زیبایی و لاغری دارد پس حتما مربای توت سیاه را تهیه کنید تا بتوانید در تمام فصول سال از آن استفاده کنید.
مربای توت سیاه
مواد لازم مربا توت سیاه:
توت سیاه ۱ کیلو گرم
شکر ۱ کیلو گرم
آبلیمو ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه مربای توت سیاه:
مرحله اول (آماده سازی مواد اولیه)
ابتدا توتها را به خوبی بشوید و اجزای اضافی مانند برگ توت و دم توت را پاک کنید تا فقط توت خالص بماند. سپس یک ظرف تفلونی یا لعابی را انتخاب کنید و توت سیاه پاک شده و شکر را درون ظرف مورد نظر بریزید و چندین ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی آب بیاندازد.
مربای توت سیاه
توجه داشته باشید که هر چقدر بیشتر در یخچال باشد بهتر است، ولی معمولا بین ۱۲ الی ۲۴ ساعت نگهداری میکنند.
مرحله دوم
بعد از اینکه ظرف را از یخچال خارج کردید آن را روی شعله متوسط قرار دهید و صبر کنید تا به جوش آید و سپس ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد و غلیظ شود و بعد یک قاشق آبلیمو اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید و ظرف مربا را کنار بگذارید تا سرد شود.
مرحله سوم
وقتی مربا سرد شد میتوانید آن را درون ظرفهای شیشهای دلخواه ریخته و در تمام فصول سال از این مربای خوشمزه استفاده کنید.
نکات مهم تهیه مربای توت سیاه:
توجه داشته باشی که مقدار شکر و مقدار توت سیاه باید به یک اندازه باشد.
در زمان پخت مربا توت سیاه آن را هم نزنید تا ظاهر مربا به خوبی حفظ شود.
کفی که روی مربا در زمان پخت جمع میشود رو حتما با قاشق تمیز خارج کنید.
اگر دیدید شربت مربا زیاد است میتوانید مربا را از صافی عبور دهید و شربت آن را جداگانه مصرف کنید.
اگر زمان کافی برای تهیه این دستور تهیه را ندارید میتوانید شکر و آب جوش را ابتدا مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا بجوشد و سپس توت سیاه را اضافه کنید و مانند دستور تهیه بالا ادامه دهید.
منبع:نمناک