حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است

لبنان ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است و به یورش و تفتیش خانه‌ها اقدام می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۲۳ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 14
کد خبر: ۳۱۳۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی در قنیطره می‌گویند یک نیروی نظامی صهیونیست متشکل از ۸ خودرو، صبح امروز سه‌شنبه وارد روستای «البصالی» در حومه جنوبی قنیطره در سوریه شد.

به گزارش روسیا الیوم، یگان نظامی پس ورود به روستای «البصالی»، بدون اطلاع از دلایل و انگیزه‌های مستقیم این عملیات، خانه‌های تعدادی از شهروندان سوری را تفتیش کرد.

هیچ دستگیری از غیرنظامیان ثبت نشده است، اما این تحرکات میدانی فضایی از اضطراب و دلهره را در روستا گسترش داده است.

در همین راستا، منابع محلی در درعا گزارش دادند یک یگان نظامی صهیونیست متشکل از دو خودرو و یک بولدوزر لحظاتی پیش وارد پادگان الجزیره در روستای «معریه» در حومه غربی درعا شده و جاده منتهی به پادگان را باز کرده و سپس عقب‌نشینی کرده و از طریق همان جاده به مواضع خود بازگشته‌اند.

عصر دیروز دوشنبه هم یگان نظامی صهیونیست یک ایست بازرسی نظامی در جاده بین شهر‌های خان‌ارنبه و اوفانیا در حومه قنیطره ایجاد کرد. نظامیان صهیونیست رهگذران و وسایل نقلیه را به طور کامل بازرسی کردند، اما هیچ اطلاعاتی مبنی بر دستگیری شهروندان سوری در این منطقه نزدیک نوار مرزی دریافت نکردند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha