سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

رئیس جمهور: ایران از تلاش‌‌ها برای تقویت روابط با بلژیک استقبال می‌کند

رئیس جمهور در پاسخ به تماس تلفنی نخست‌وزیر بلژیک با بیان اینکه دو کشور در طول سالیان طولانی روابط خود را بر اساس منافع متقابل به پیش برده‌اند، گفت: ایران از تلاش‌ها برای تقویت و گسترش مناسبات تهران و بروکسل استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ظهر امروز چهارشنبه (21 اردیبهشت) در پاسخ به تماس تلفنی «الکساندر دی کرو» نخست‌وزیر بلژیک با بیان اینکه دو کشور در طول سالیان طولانی روابط دیپلماتیک خود را بر اساس اصول احترام و منافع متقابل به پیش برده‌اند، گفت: جمهوری اسلامی ایران از تلاش‌ها برای تقویت و گسترش مناسبات تهران و بروکسل استقبال می‌کند.

رئیس جمهور با اشاره به زمینه‌ها و ظرفیت‌های مناسب در دو کشور برای ارتقای سطح تعاملات افزود: عملیاتی شدن ظرفیت‌های بالقوه در روابط دوجانبه می‌تواند زمینه مناسبی برای افزایش همکاری‌های دو کشور نیز باشد.

«الکساندر دی کرو» نخست‌وزیر بلژیک نیز در این گفتگوی تلفنی با اشاره به پیشینه طولانی و مثبت روابط دو کشور و مهم توصیف کردن این روابط برای بلژیک، اظهار امیدواری کرد که روند گسترش روابط و تعاملات کشورش با جمهوری اسلامی با تلاش مسئولان دو کشور به شکل مطلوبی به پیش برود و بلژیک به دنبال تقویت روابط دوجانبه بخصوص در حوزه اقتصادی و کنسولی است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار