عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد

رئیس جمهور: ایران از تلاش‌‌ها برای تقویت روابط با بلژیک استقبال می‌کند

رئیس جمهور: ایران از تلاش‌‌ها برای تقویت روابط با بلژیک استقبال می‌کند رئیس جمهور در پاسخ به تماس تلفنی نخست‌وزیر بلژیک با بیان اینکه دو کشور در طول سالیان طولانی روابط خود را بر اساس منافع متقابل به پیش برده‌اند، گفت: ایران از تلاش‌ها برای تقویت و گسترش مناسبات تهران و بروکسل استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ظهر امروز چهارشنبه (21 اردیبهشت) در پاسخ به تماس تلفنی «الکساندر دی کرو» نخست‌وزیر بلژیک با بیان اینکه دو کشور در طول سالیان طولانی روابط دیپلماتیک خود را بر اساس اصول احترام و منافع متقابل به پیش برده‌اند، گفت: جمهوری اسلامی ایران از تلاش‌ها برای تقویت و گسترش مناسبات تهران و بروکسل استقبال می‌کند.

رئیس جمهور با اشاره به زمینه‌ها و ظرفیت‌های مناسب در دو کشور برای ارتقای سطح تعاملات افزود: عملیاتی شدن ظرفیت‌های بالقوه در روابط دوجانبه می‌تواند زمینه مناسبی برای افزایش همکاری‌های دو کشور نیز باشد.

«الکساندر دی کرو» نخست‌وزیر بلژیک نیز در این گفتگوی تلفنی با اشاره به پیشینه طولانی و مثبت روابط دو کشور و مهم توصیف کردن این روابط برای بلژیک، اظهار امیدواری کرد که روند گسترش روابط و تعاملات کشورش با جمهوری اسلامی با تلاش مسئولان دو کشور به شکل مطلوبی به پیش برود و بلژیک به دنبال تقویت روابط دوجانبه بخصوص در حوزه اقتصادی و کنسولی است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار