راهداری: ترافیک فوق سنگین ۱۵ کیلومتری در محور خروجی گیلان هواشناسی: هشدار وقوع سیل برای ۷ استان/ افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در جنوب کشور وقوع نادرترین رویداد گردوغبار در کشور احتمال اجرای حکم اعدام قاتل الهه حسین‌نژاد در هفته جاری پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد

تهران گرمتر می شود

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به تداوم روند افزایشی دمای تهران گفت: برخی ساعات امروز هوا در آستانه شرایط نامطلوب به ویژه برای گروه‌های حساس جامعه قرار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۳۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین شهبازی، مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران در ارتباط با هوای پایتخت اظهار داشت: بر اساس نتایج حاصل از پیش بینی وضعیت کیفیت هوا در ایستگاه مهرآباد، انتظار می رود در صبحگاه بیست و دومین روز خرداد به دلیل کاهش میزان ناپایداری جوی و ازدیاد حجم تردد خودروها در سطح شهر، افزایش نسبی در غلظت برخی آلاینده ها از جمله ذرات معلق مشاهده شود.

 

وی افزود:همچنین در طول روز جاری (چهارشنبه) همراه با افزایش تابش نور خورشید و حضور آلاینده های لازم، شرایط برای تولید آلاینده ازن فراهم خواهد شد و به تدریج بر غلظت آلاینده‌ها افزوده شده، به صورتی که طی برخی ساعات وضعیت کیفیت هوای بیشتر مناطق شهر تهران از لحاظ این آلاینده در آستانه شرایط نامطلوب به ویژه برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت.

 

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ادامه داد: به تدریج با تغییر شرایط جوی تا بعدازظهر، برخی ساعات همراه با افزایش وزش باد بوده که در بهبود کیفیت هوای پایتخت موثر خواهد بود.

 

وی بیان داشت: این وضعیت جوی تا روز پنجشنبه کم و بیش تداوم خواهد داشت و برخی ساعات بعدازظهر همراه با افزایش ابر و وزش باد است. از این رو انتظار می‌رود در طول روز پنجشنبه به طور موقت بر غلظت برخی آلاینده‌ها از جمله آلاینده ازن و ذرات معلق افزوده شود.

 

شهبازی خاطرنشان کرد: همچنین همراه با ناپایداری های جوی تا بعدازظهر، وزش باد در عصرگاه احتمال افزایش موقتی غلظت ذرات معلق را به دنبال داشته باشد. همچنین تا روز آینده دما روند افزایشی خواهد داشت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر