واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

آلمان: گفت‌و‌گو فشرده با ترکیه درباره عضویت سوئد و فنلاند در ناتو ضروری است

منابع رسانه‌ای ترکیه‌ای خبر دادند، «کریستین لامبرشت» وزیر دفاع آلمان تاکید کرد که نگرانی‌های ترکیه درباره عضویت سوئد و فنلاند در ناتو باید جدی گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 17
کد خبر: ۱۳۴۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر با شدت گرفتن اظهارنظرهای مقام‌های ارشد ترکیه درباره پیوستن فنلاند و سوئد به ائتلاف نظامی غربی ناتو، وزیر دفاع آلمان روز سه شنبه (امروز) درباره این موضوع اظهارنظر کرد.

منابع رسانه‌ای ترکیه‌ای خبر دادند، «کریستین لامبرشت» وزیر دفاع آلمان تاکید کرد که نگرانی‌های ترکیه درباره عضویت سوئد و فنلاند در ناتو باید جدی گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری دولتی آناتولی ترکیه، این مقام ارشد آلمان با اشاره به مواضع اخیر مقام‌های ترکیه‌ای اعلام کرد: «مهم است که هم اکنون گفت‌و‌گوهایی فشرده با ترکیه انجام شود».

وزیر دفاع آلمان البته تاکید کرد که از حصول به راه‌‍حل به منظور هموار شدن عضویت فنلاند و سوئد در ناتو «مطمئن» است.

اظهارات این مقام ارشد برلین در شرایطی مطرح شد که روز گذشته «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه گفت که آنکارا با پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو موافقت نمی‌کند.

اردوغان با تاکید بر اینکه هیچ یک از این دو کشور (سوئد و فنلاند) نگرش روشنی نسبت به تروریسم ندارند، گفت: «وزرای خارجه سوئد و فنلاند نباید برای متقاعد کردن ترکیه برای موافقت با پیشنهادهای ناتو به ترکیه بیایند».

رئیس‌جمهور ترکیه افزود کشورهایی که در حال حاضر علیه ترکیه تحریم وضع می‌کنند، به عضویت شان در ناتو که یک سازمان امنیتی است، رضایت نمی‌دهیم.

رسانه‌ها روز دوشنبه (دیروز) از سفر هیات دیپلماتیک سوئد به آنکارا برای جلب نظر ترکیه جهت پیوستن استکهلم به ناتو خبر دادند. وزیر خارجه سوئد روز دوشنبه گفته بود که یک هیات دیپلماتیک به زودی برای بررسی درخواست این کشور برای عضویت در ناتو عازم آنکارا خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر