دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

استقرار موشک‌های هسته‌ای روسیه در مرز فنلاند

منابع غربی مدعی شدند پس از درخواست هلسینکی برای پیوستن به ناتو، روسیه استقرار موشک‌های هسته‌ای را در مرزش با فنلاند آغاز کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۳۱

به گزارش راهبردمعاصر، رسانه‌های غربی در برخی گزارش‌های خود مدعی شدند روسیه در پی درخواست فنلاند برای پیوستن به ناتو، استقرار موشک‌های سمنابع غربی مدعی شدند پس از درخواست هلسینکی برای پیوستن به ناتو، روسیه استقرار موشک‌های هسته‌ای را در مرزش با فنلاند آغاز کرده است.ته‌ای در مرز خود با این کشور را آغاز کرده است.

به گزارش سان، موشک‌های متحرک «اسکندر» در حال انتقال به سمت خطوط مرزی مشاهده شدند.

این در حالی است که براساس گزارش ایندیپندنت، چند روز پیش، الکسی ژوراولیوف، معاون کمیته دفاع روسیه در پاسخ به سوالی که در خصوص بارگذاری سلاح هسته‌ای در مرز فنلاند بود، گفت: برای چه سلاح هسته‌ای در مرز فنلاند منتقل کنیم؟! در مرز فنلاند، ما نه سلاح‌های استراتژیک، بلکه کلاس «کینژال» خواهیم داشت، سلاحی که در ۲۰ ثانیه یا حتی ۱۰ ثانیه به فنلاند می‌رسد.

او در خصوص استفاده از سلاح‌های «اسمارت» نیز اعلام کرد در صورت پرتاب این موشک از سیبری، تنها ۲۰۰ ثانیه طول می‌کشد که آن به انگلیس برسد.

ژوراولیوف در این مصاحبه تاکید می‌کرد که فنلاند توسط آمریکا و انگلیس برای پیوستن به ناتو تحریک می‌شود چراکه فنلاندی‌ها چیزی ندارند که بترسند روسیه آن را به خطر بیاندازد. فنلاند بیش از ۹۰ درصد گاز و الوار خود را از روسیه دریافت می‌کند.

پیش از این نیز دیمیتری پولیانسکی، معاون نماینده روسیه در سازمان ملل اعلام کرد پیوستن سوئد و فنلاند به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) باعث می‌شود که خاک این دو کشور به هدف احتمالی ارتش روسیه تبدیل شود.

در اوایل آوریل (فروردین تا اردیبهشت)، بحث درباره عضویت احتمالی فنلاند در ناتو شدت گرفت. در فنلاند اکثریت نمایندگان پارلمان از ایده پیوستن به این پیمان نظامی حمایت کردند. دولت سوئد هم در حال بررسی پیوستن به ناتو است و حزب حاکم سوسیال دموکرات کارگران سوئد (SAP) تصمیم مربوطه را به زودی اتخاذ خواهد کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار