ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد

رسانه صهیونیستی: اسرائیل در برابر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ناتوان است

رسانه صهیونیستی: اسرائیل در برابر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ناتوان است روزنامه عبری «معاریو» گزارش داد: رژیم صهیونیستی جنگها و عملیاتهای نظامی زیادی برای نابودی جنبش حماس در غزه انجام داد، ولی راه به جایی نبرده است؛ زیرا هیچ عملیات نظامی نتوانست به حماس آسیب بزند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه عبری «معاریو» اذعان کرد که رژیم صهیونیستی در برابر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (ماس) در غزه، ناتوان است.

این روزنامه گزارش داد، رژیم صهیونیستی جنگها و عملیاتهای نظامی زیادی برای نابودی جنبش حماس در غزه انجام داد، ولی راه به جایی نبرده است؛ زیرا هیچ عملیات نظامی نتوانست به حماس آسیب بزند.

خبرگزاری اسپوتنیک ضمن ترجمه این یادداشت، گزارش داد، پس از این عملیاتها، حماس هر بار در برابر آن مقاومت کرد و به همین دلیل «به نظر می‌رسد که اسرائیل در برابر این جنبش در نوار [غزه] خمیده شده است».

معاریو خاطر نشان کرد، رژیم صهیونیستی و فرماندهان نظامی و رهبران سیاسی آن، همچنان در برابر حماس ضعیف هستند و ارتش اسرائیل نیز طی 15 سال گذشته به صورت کامل، قدرت بازدارندگی خود را در برابر این جنبش از دست داده است.

به گزارش این روزنامه، حماس فقط «یحیی السنوار» رهبر این جنبش در نوار غزه یا «محمد الضیفن» یکی از فرماندهان نظامی آن نیست، بلکه حماس یک فکر ایدئولوژیک است و رژیم صهیونیستی هنوز این مسئله را درک نکرده است.

این روزنامه در پایان تأکید کرد، رژیم صهیونیستی از این منظر با حماس برخورد نکرده است و به همین دلیل، تداوم توسعه توانمندیهای نظامی حماس به معنای از دست رفتن قدرت بازدارندگی این رژیم در برابر حماس در نوار غزه است.

در همین ارتباط، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» امروز (یکشنبه) به مناسبت سالروز نبرد «سیف القدس» همایشی تحت عنوان «سیف القدس، وحدت سرزمین و ملت» برگزار کرد.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس در این نشست گفت، غزه و مقاومت آن همان طرفی بود که شمشیر را در برابر اشغالگر از غلاف بیرون کشید و عمق این رژیم را هدف گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار