صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها

وزارت بهداشت:آبله میمونی هنوز به ایران نرسیده است

به گفته سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت تاکنون مورد مشکوک به آبله میمونی نداشته‌ایم و شبکه بهداشتی کشور هر مورد مشکوکی را بررسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر پدرام پاک‌آیین، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با بیان این‌که "تاکنون مورد مشکوک به آبله میمونی نداشته‌ایم و شبکه بهداشتی کشور هر مورد مشکوکی را بررسی می‌کند."؛ گفت: آبله میمونی، یک بیماری ویروسی و از دسته ویروس آبله انسانی است. در زمان حاضر 15 کشور دنیا موارد مشکوک این بیماری را گزارش کرده‌اند. در این 15 کشور، 197 مورد مشکوک گزارش شده و 108 مورد تشخیص قطعی در دنیا داده شده است.

پاک‌آیین با اعلام این‌که "فعلاً مشکلی در خصوص این بیماری در کشور وجود ندارد."، افزود: وزارت بهداشت، افراد مشکوک را بررسی می‌کند تا از عدم ابتلای آنها به آبله میمونی اطمینان حاصل کند، همچنین درباره پیشگیری و درمان این بیماری، متن راهنمایی تدوین شده است که در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد.

وی با ابراز این که سرایت‌پذیری این بیماری چندان بالا نیست، تصریح کرد: این بیماری از طریق تماس با حیوان آلوده، تماس با جسد و یا خوردن گوشت آن و گازگرفتگی یا خراش پوست توسط حیوان آلوده و همچنین از طریق قطرات تنفسی انسان مبتلا، عطسه یا سرفه او منتقل می‌شود.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در پایان گفت: از آنجا که سرایت‌پذیری این بیماری بالا نیست، تصور نمی‌شود کار به همه‌گیری بالا بکشد و  جای نگرانی نیست./تسنیم

ارسال نظر