وزارت بهداشت:آبله میمونی هنوز به ایران نرسیده است-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

وزارت بهداشت:آبله میمونی هنوز به ایران نرسیده است

به گفته سرپرست مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت تاکنون مورد مشکوک به آبله میمونی نداشته‌ایم و شبکه بهداشتی کشور هر مورد مشکوکی را بررسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر پدرام پاک‌آیین، سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با بیان این‌که "تاکنون مورد مشکوک به آبله میمونی نداشته‌ایم و شبکه بهداشتی کشور هر مورد مشکوکی را بررسی می‌کند."؛ گفت: آبله میمونی، یک بیماری ویروسی و از دسته ویروس آبله انسانی است. در زمان حاضر 15 کشور دنیا موارد مشکوک این بیماری را گزارش کرده‌اند. در این 15 کشور، 197 مورد مشکوک گزارش شده و 108 مورد تشخیص قطعی در دنیا داده شده است.

پاک‌آیین با اعلام این‌که "فعلاً مشکلی در خصوص این بیماری در کشور وجود ندارد."، افزود: وزارت بهداشت، افراد مشکوک را بررسی می‌کند تا از عدم ابتلای آنها به آبله میمونی اطمینان حاصل کند، همچنین درباره پیشگیری و درمان این بیماری، متن راهنمایی تدوین شده است که در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌گیرد.

وی با ابراز این که سرایت‌پذیری این بیماری چندان بالا نیست، تصریح کرد: این بیماری از طریق تماس با حیوان آلوده، تماس با جسد و یا خوردن گوشت آن و گازگرفتگی یا خراش پوست توسط حیوان آلوده و همچنین از طریق قطرات تنفسی انسان مبتلا، عطسه یا سرفه او منتقل می‌شود.

سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در پایان گفت: از آنجا که سرایت‌پذیری این بیماری بالا نیست، تصور نمی‌شود کار به همه‌گیری بالا بکشد و  جای نگرانی نیست./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار