آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

هواشناسی فردا/صدور هشدار نارنجی درباره تشدید بارش‌ها و گردوخاک

هواشناسی فردا/صدور هشدار نارنجی درباره تشدید بارش‌ها و گردوخاک به گفته کارشناس هواشناسی، رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد رخداد تگرگ، دوشنبه در شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و روز سه‌شنبه در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل پیش بینی می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۸۶۳

به گزارش راهبرد معاصر کارشناس هواشناسی گفت: دو هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خصوص افزایش حجم بارش‌ها از فردا و تشدید گرد وخاک در برخی استان‌ها صادر شده است.
فریبا گودرزی گفت: بر اساس هشدار نارنجی صادر شده، تشدید فعالیت سامانه بارشی از بعدازظهر فردا دوشنبه آغاز شده و تا سه‌شنبه ادامه دارد.

به گفته کارشناس هواشناسی، رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد رخداد تگرگ، دوشنبه در شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و روز سه‌شنبه در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل پیش بینی می شود.

اثر مخاطره این سامانه طغیان رودخانه‌ها، جاری شدن روان آب، آب‌گرفتگی معابر، برخورد صاعقه و اختلال در تردد بین شهری اعلام شده از این رو سازمان هواشناسی به پرهیز از سفر‌های غیر ضروری، اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از صعود به ارتفاعات و جمع آوری دام‌ها از نقاط مرتفع و سیل‌خیز توصیه کرده است.

کارشناس هواشناسی گفت: هشدار دیگری درباره افزایش گرادیان فشاری و نفوذ گردوخاک صادر شده که تا روز سه‌شنبه افزایش شاخص آلودگی هوا، کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر، همدان، لرستان، مرکزی، زنجان، قزوین، اصفهان، قم، البرز، تهران پیش‌بینی شده است.

روز گذشته هم دو سامانه سطح زرد برای افزایش بارش و تشدید فعالیت گردوخاک صادر شده بود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار