ثبت اولین پروازی در عربستان که خلبان و کلیه خدمه آن زن بودند-راهبرد معاصر
روایت تخت‌روانچی از رایزنی با دیپلمات‌های ارشد هند عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا

ثبت اولین پروازی در عربستان که خلبان و کلیه خدمه آن زن بودند

شرکت هواپیمایی «طیران‌ادیل» Flyadeal روز شنبه از انجام نخستین پرواز خود با استفاده صد درصدی از نیرو‌های زن خود خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۰۴

به گزارش راهبردمعاصر، به نقل از یورو نیوز، این شرکت پروازی ارزان قیمت وابسته به خطوط هواپیمایی سعودی است و برای نخستین بار در تاریخ این کشور محافظه کار، پنجشنبه گذشته در مسیر ریاض به جده از خلبان و خدمه پروازی زن استفاده کرده است.

عماد اسکندرانی، سخنگوی شرکت روز شنبه اعلام کرد که هر ۷ خدمه این پرواز زن و بجز خلبان، اهل عربستان بودند. وی به تابعیت خلبان زن این پرواز اشاره‌ای نکرد.

مقامات هواپیمایی سعودی از این اقدام شرکت در حمایت از کادر زن خود، استقبال کردند.

نخستین پرواز سعودی که در آن یک زن به عنوان کمک خلبان حضور داشت به سال ۲۰۱۹ برمی‌گردد.

از زمان روی کار آمدن محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی که عملا از سال ۲۰۱۷ این کشور را اداره می‌کند، اصلاحات اجتماعی متعددی به‌ویژه در زمینه برخورداری زنان این کشور «فوق محافظه کار» از حقوق مدنی و اجتماعی صورت گرفته است.

اوایل ماه مه، عربستان سعودی از تمایل خود برای تبدیل شدن به کانون ترانزیت هوایی منطقه خبر داد. ریاض قصد دارد تا پایان دهه جاری میلادی با ۳ برابر کردن ترافیک هوایی خود، آن را به ۳۳۰ میلیون مسافر در سال برساند.

عربستان همچنین در نظر دارد بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار دیگر تا سال ۲۰۳۰ در این حوزه سرمایه گذاری کند. تاسیس یک فرودگاه فوق مدرن در ریاض و همچنین راه انداختن یک شرکت هواپیمایی ملی دیگر از جمله برنامه‌های طرح سعودی‌ها برای رونق دادن به صنعت ترابری هوایی در این کشور و رقابت با شرکت‌های هواپیمایی مشهوری نظیر «قطر ایرویز» و «امارات» است./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار