آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟ سقف کارت‌ به‌ کارت در این بانک ۵۰۰میلیونی شد

هشدار بارش پراکنده در ۸ استان و ورود توده گردوخاک عراق به کشور

هشدار بارش پراکنده در ۸ استان و ورود توده گردوخاک عراق به کشور سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی ۴ روزه در برخی استان‌ها از انتقال توده گردوخاک عراق به کشور طی امروز و فردا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی 24 ساعت آینده در برخی مناطق استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، قزوین، البرز و تهران به‌ویژه در ساعات بعدازظهر رگبار، وزش باد شدید موقتی، رعدوبرق، گاهی گردوخاک و در مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

 

فردا و روز چهارشنبه در استان‌های واقع در شمال غرب و غرب و ساحل دریای خزر به ویژه در ساعات بعدازظهر افرایش ابر، وزش باد شدید موقتی، رگبار باران گاهی رعدوبرق و گردوخاک پیش‌بینی شده که در مناطق مستعد همراه با تگرگ خواهد بود.

 

پنجشنبه در سواحل دریای خزر و خراسان شمالی بارش باران گاهی وزش باد روی می‌دهد. جمعه در اغلب مناطق کشور آسمانی صاف و جو آرامی خواهیم داشت.

 

با توجه به این‌که امروز و فردا شرایط برای شکل‌گیری توده گردوخاک روی عراق و انتقال آن به کشور مهیاست، از این رو در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب و به‌تدریج مرکز، سواحل غربی دریای خزر و دامنه‌های البرز گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار