قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

باور 373 عملیاتی شد

باور 373 عملیاتی شد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با بیان اینکه سامانه موشکی باور 373 به طور کامل به چرخه عملیاتی یگان‌های پدافندی پیوسته است، گفت: امروز افزایش توان رزم نیروی پدافند جهشی چند برابری را طی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد، فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش صبح امروز در صبحگاه عمومی ستاد این نیرو ضمن گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت سرهنگ پاسدار صیاد خدایی، اظهار داشت: امروز اشراف اطلاعاتی نیروی پدافند هوایی ارتش به صد‌ها کیلومتر فراتر از مرز‌ها ارتقاء یافته و همین موضوع امنیت و آسودگی خاطر هموطنانمان را بیش از پیش تضمین کرده است.

 

امیر سرتیپ صباحی فرد با بیان اینکه سامانه موشکی باور ۳۷۳ به طور کامل به چرخه عملیاتی یگان‌های پدافندی پیوسته است، گفت: امروز افزایش توان رزم و مولفه‌های آمادگی دفاعی نیروی پدافند جهشی چند برابری را طی می‌کند.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، اظهار داشت: سامانه‌های راداری مانند مراقب، معراج ۴، کاوش، فتح ۱۴، شهاب و نیز سامانه‌های درگیری و موشکی برد کوتاه مانند جوشن، برد متوسط مانند تلاش، مرصاد و ۱۵ خرداد، و همچنین سامانه‌های توپخانه‌ای، جنگالی و الکترونیکی بطور کامل با توانمندی متخصصان داخلی و کارکنان فنی و متخصص این نیرو در چرخه عملیاتی قرار گرفته‌اند.

 

وی با اشاره به اینکه قدرت پهپادی نیروی پدافند کاملا ملموس است و روندی مطلوب و رو به جلو را طی می‌کند، ادامه داد: برای اولین بار در سطح نیرو‌های مسلح تست سرد و گرم رهگیری با موشک آذرخش به وسیله پهپاد با موفقیت انجام شد؛ نیروی پدافند هوایی در زمینه علوم پدافندی تمامی ناممکن‌ها را به ممکن تبدیل کرده و امروز حتی صادر کننده علوم پدافندی به سایر کشور‌ها است.

 

امیر سرتیپ صباحی فرد با بیان اینکه سامانه بومی باور ۳۷۳ در رزمایش اخیر این نیرو در مسافت ۱۵۲ کیلومتری با اهداف درگیر و عملکرد بسیار خوب و موفقی داشت، افزود: آزمایش افزایش برد باور ۳۷۳ در آینده نزدیک انجام می‌شود که مایه غرور و مباهات یکایک هموطنان عزیزمان خواهد شد.

 

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش با اشاره به اینکه در طول ۷ سال جنگ تحمیلی هیچ عملیاتی انجام نشد مگر با حمایت، اشراف اطلاعاتی و توان رزمی نیروی پدافند هوایی، افزود: عملیات بیت المقدس از جمله عملیات‌هایی بود که با چتر پدافند هوایی ارتش به موفقیت دست یافت.

 

وی با بیان اینکه اکرام نیروی انسانی پایور و وظیفه در راستای افزایش توان رزم و بازدهی فرآیند کاری در نیروی پدافند هوایی از جایگاهی والا برخوردار است، تصریح کرد: اعطای بیش از ۴۵۹ میلیارد تومان تسهیلات در قالب طرح‌های مختلف، اعطای تسهیلات کم‌بهره ازدواج، برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی، واکسیناسیون کامل کارکنان، بازسازی و زدودن کهنگی از اماکن و شهرک‌های مسکونی مناطق و گروه‌های پدافندی و بخشی از اقدامات ارزنده و اثرگذار این نیرو است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار