سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان
روحانی:

اقدامی که آمریکا دارد انجام می‌دهد تروریسم اقتصادی است

رییس جمهور گفت: تلاش ما همواره این بوده است که صلح و امنیت منطقه را حراست و حفاظت کنیم
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۲ - ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 13
کد خبر: ۱۳۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز(پنجشنبه) در نشست خبری ‍ پیش از سفر به بیشکک، گفت: سفر به دو کشور دوست قرقیزستان و تاجیکستان است که هر دو کشور از کشورهای آسیای مرکزی و مسلمان هستند که روابط بسیار خوبی با این دو کشور داریم.

 

وی درباره اهداف سفر خود به این دو کشور ادامه داد: این سفر به دعوت روسای جمهور دو کشور بوده است و برای شرکت در اجلاس شانگهای در قرقیزستان است. اجلاس حایز اهمیت است. این اجلاس معمولاً مربوط به مسائل امنیت منطقه و سایر مسائل مورد علاقه در منطقه است.

 

روحانی بیان داشت: امروز مسئله امنیت برای ما اهمیت خاص و ویژه ای چه در منطقه بسیار حساس خلیج فارس و چه در خاورمیانه و چه در کل آسیا و جهان دارد و تلاش ما همواره این بوده است که صلح و امنیت منطقه را حراست و حفاظت کنیم و در طول سالهای گذشته در عمل نشان دادیم که نسبت به کشورهای همسایه مان و امنیت کشورهای منطقه تا چه قدر حساس بوده ایم.

 

وی تصریح کرد: در اجلاس شانگهای کشورهای مهمی نظیر روسیه و چین حضور دارند که روابط دو جانبه ما با این دو کشور اهمیت دارد. این دو کشور بسیار مهم از دوستان جمهوری اسلامی ایران هستند. هر دو کشور عضو کشورهای ۱+۴ هستند و در شرایط فعلی ضرورت دارد درباره مسئله توافق هسته‌ای هم با این دو کشور بحث و گفت‌وگو داشته باشیم.

 

رییس جمهور گفت: مردم ما کاملا آگاه هستند که جمهوری اسلامی ایران به توافق و توافقات بین المللی همواره پایبند است. در توافق هسته‌ای هم ایران طبق ۱۵ گزارش آژانس به تعهدات خود عمل کرده است.

رییس قوه مجریه خاطر نشان کرد: متاسفانه آمریکا هم این تعهد را زیر پا گذاشته و هم قطعنامه شورای امنیت یعنی قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کرده است و هم دست به اقدام جنگ اقتصادی و ترور اقتصادی زده است.

 

روحانی تاکید کرد: کاری که امروز آمریکا انجام می دهند بالاتر از مسئله نقض قطعنامه یا تخلف از یک پیمان و معاهده است و در واقع اقدامی که آمریکا دارد انجام می‌دهد تروریسم اقتصادی است. آمریکا برای اولین بار جنگ را با یک ملت به صورت علنی و آشکار آن هم مخصوصاً با اقشار آسیب پذیر جامعه شروع کرده است. آمریکایی ها امروز با میلیون‌ها انسان فهیم و فرهنگی این کشور مخصوصا طبقات ضعیف جنگ را آغاز کرده است. البته در این جنگ ملت ما حتما پیروز خواهد بود.

 

وی گفت: هدف از هر دو اجلاس‌ بحث امنیت و مبارزه با تروریسم است. تروریسم به هر شکلش از نظر ما محکوم است. تروریسم اقتصادی یکی از اشکال بسیار بد ترور در شرایط امروز جامعه است.

 

روحانی بیان داشت: با کشورهای میزبان و سایر کشورهایی که در اجلا‌ها شرکت دارند ملاقات و گفت‌وگو خواهیم داشت در تاجیکستان و اجلاس سیکا که یعنی کشورهایی که به دنبال اعتمادسازی در منطقه آسیا هستند اهمیت دارد. کشور های مهمی در این کنفرانس عضو هستند و در این اجلاس شرکت می‌کنند.

وی اظهار داشت: علاوه بر این که در هر دو اجلاس سخنرانی دارم و نظرات دولت جمهوری اسلامی ایران و نظرات ملت ایران را تبیین خواهم کرد. امیدوارم هم این اجلاس ‌ها و هم تصمیماتی که در این دو اجلاس گرفته می‌شود و هم ملاقات‌های دوجانبه ای که خواهد بود به نفع منطقه و ملت باشد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار