لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

آسوشیتدپرس:هزاران نفر در تشییع صیاد خدایی شعار مرگ بر اسرائیل سر دادند

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» هزاران نفر از مردم عزادار روز سه‌شنبه برای ادای احترام به  سرهنگ «حسن صیاد خدایی» یکی از اعضای سپاه پاسداران که اوایل هفته جاری توسط دو مرد مسلح سوار بر موتور سیکلت به ضرب گلوله کشته شد، به خیابان‌ها آمدند و شعار «مرگ بر اسرائیل» سردادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر یک خبرگزاری آمریکایی روز سه شنبه در گزارشی در زمینه مراسم تشییع پیکر شهید «حسن صیاد خدایی» یکی از اعضای سپاه پاسداران و از مدافعان سرافراز حرم که از سوی عوامل صهیونیستی و استکبار جهانی روز یکشنبه در  تهران به شهادت رسید نوشت، حاضران در این مراسم گفتند که به شهدای ایران وفادارند.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» هزاران نفر از مردم عزادار روز سه‌شنبه برای ادای احترام به  سرهنگ «حسن صیاد خدایی» یکی از اعضای سپاه پاسداران که اوایل هفته جاری توسط دو مرد مسلح سوار بر موتور سیکلت به ضرب گلوله کشته شد، به خیابان‌ها آمدند و شعار «مرگ بر اسرائیل» سردادند.

 به گزارش این منبع خبری، قتل روز یکشنبه سرهنگ حسن صیاد خدایی نشانه‌های حملات مرگبار قبلی در ایران بود که (رژیم) اسرائیل مقصر آن بود، مانند حملاتی که دانشمندان هسته‌ای این کشور را هدف قرار دادند.

 

عزاداران در این مراسم شعارهای ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی سر می‌دادند، و پوستری از شهید خدایی  به همراه سردار قاسم سلیمانی، سردار ارشد ایرانی کشته شده در حمله هواپیمای بدون سرنشین آمریکا در سال ۲۰۲۰ در عراق، و پرچم‌های پاره پاره شده اسرائیل، آمریکا و انگلیس را نشان می‌داد.

در یک تابلو که با آرم موساد و سیا (سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا» پوشانده شده بود، نوشته شده بود: «ایران قربانی تروریسم است».

در مراسم تشییع جنازه سردار سرلشکر «حسین سلامی» فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین سرلشکر «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه ایران حضور داشتند. قاآنی نیز دوشنبه شب در منزل خدایی  به خانواده وی تسلیت گفت.

نحوه کشته شدن صیاد خدایی تداعی کننده حملات هدفمند قبلی تل‌آویو در ایران بود. در نوامبر ۲۰۲۰، «محسن فخری زاده» دانشمند ارشد هسته ای ایران حین سفر با خودرویی در خارج از تهران کشته شد.

یکی ازعزاداران در مراسم تشییع جنازه به آسوشیتدپرس گفت: «ما فقط می‌خواهیم انتقام بگیریم. دشمنان باید بدانند که ما به شهدا وفاداریم و خون آنها برای ما ارزشمند است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار