چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

کاهش ۲ هزار تومانی نرخ دام زنده در بازار

پوریان از کاهش ۲ هزار تومانی نرخ دام زنده سبک خبر داد و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو دام درب دامداری ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۲۴ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 14
کد خبر: ۱۳۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ منصور پوریان، رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور  درباره آخرین تحولات بازار گوشت قرمز اظهار کرد: با توجه به فراوانی عرضه دام و گوشت قرمز در بازار شاهد کاهش قیمت گوشت گوساله در بازار هستیم.

 

وی افزود: در حال حاضر بازار از گوشت داخلی و واردتی اشباع است و همین امر موجب شده در بخش گوشت منجمد با کاهش نرخ روبه‌رو شویم.

 

پوریان از کاهش ۲ هزار تومانی نرخ دام زنده سبک درب دامداری خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو دام زنده درب دامداری ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان است که با عرضه فراوان دام از پایان خرداد پیش بینی می‌شود که قیمت دام زنده به نرخ واقعی خود که ۳۲ تا ۳۳ هزار تومان است، برسد.

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور با اشاره به اینکه از اواخر خرداد عرضه دام زنده به اوج خود می‌رسد، بیان کرد: با توجه به وزن‌گیری مناسب دام، دامداران سعی می‌کنند از اواخر خرداد اقدم به عرضه دام‌های تولیدی خود در بازار کنند که این امر در کاهش و ثبات قیمت گوشت در بازار بسیار تأثیرگذار است.

 

وی با انتقاد از مباحث مطرح شده پیرامون قاچاق مجدد دام از مرز‌های کشور گفت: در حال حاضر برخی قصابان با مطرح کردن چنین اظهاراتی قصد دارند که با برهم زدن تنظیم بازار اقدام به عرضه گوشت با نرخ‌های بالا کنند، چرا که با توجه به تمهیدات محصولات دولتی قاچاق دام نسبت به گذشته از مرز‌های کشور کمتر شده است به طوری که امکان جابه‌جایی دام وجود ندارد.

 

پوریان عرضه گوشت با نرخ‌های ۱۰۰ تا ۱۰۵ هزار تومان در مغازه‌ها را گران‌فروشی دانست و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو لاشه گوسفندی با وزن سبک ۷۵ تا ۷۶ هزار تومان و وزن سنگین ۶۹ تا ۷۰ هزار تومان است که با ازدیاد عرضه در روز‌های آتی باز هم شاهد کاهش قیمت در بخش گوشت خواهیم بود و این امر بدن معنا است که عرضه با نرخ‌های کنونی در خرده فروشی‌ها تنها اجحاف در حق مصرف‌کنندگان است.

 

رئیس شورای تأمین کنندگان دام زنده کشور با اشاره به اینکه واردات گوشت کماکان سابق در حال انجام است، اظهار کرد: در حال حاضر کاهش واردت گوشت به معنای شرایط مناسب عرضه دام داخل در بازار است و همواره واردات به صورت منطقی و بر حسب نیاز توسط شرکت‌های واردکننده انجام می‌شود و جای نگرانی نیست.

 

وی در پایان واردات گوشت با ارز نیما را دلیل ثبات قیمت لاشه در بازار دانست و گفت: با توجه به اختصاص ارز نیما و رقابت بین واردکنندگان و تولیدکنندگان داخل التهاب بازار گوشت تا حدودی فروکش کرده است که با استمرار این روند بازار خوبی را برای گوشت قرمز متصور هستیم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار