کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟  

تیراندازی مقابل بنیاد شهید در خیابان طالقانی تهران امروز+ جزئیات، عکس و فیلم

دقایقی پیش ۲ نفر که گفته می‌شود از ماموران فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بودند در خیابان طالقانی تهران مورد حمله ۲ فرد مسلح قرار گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۶۸۶

به گزارش راهبردمعاصر، دقایقی پیش ۲ نفر که گفته می‌شود از ماموران فراجا بودند روبروی بانک تجارت واقع در خیابان طالقانی تهران مورد حمله قرار گرفتند.

عوامل مسلح توسط نیرو‌های فراجا دستگیر شدند.

براساس گزارش خبرنگار ایرنا که در محل حادثه حضور دارد، گفته می‌شود ۲ مأمور که از عوامل یگان ویژه فراجا بودند و یک عابر دچار مصدومیت شدند که یکی از مأموران وضعیت وخیمی دارد همچنین یک نفر از ضاربان دستگیر شده است. شرایط عادی است و منطقه تحت تدابیر امنیتی قرار دارد و از شهروندان خواسته شده تا از تردد و توقف در این منطقه عملیاتی خودداری کنند همچنین چند بازرس قضایی و انتظامی نیز در حال بررسی محل وقوع حادثه هستند.

فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران درباره حادثه خیابان طالقانی با صدور اطلاعیه‌ای توضیح داد و اعلام کرد در پی تجمع تعدادی از افراد مقابل بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور شخصی با سلاح کمری اقدام به تیراندازی به سمت ماموران و شهروندان کرده است که در این حادثه ۲ نفر از مامورین پلیس پایتخت بر اثر اصابت گلوله از ناحیه پا و صورت مجروح و جهت مداوا به بیمارستان انتقال داده شدند.

براساس اطلاعیه فراجا، متهم دستگیر و بازجویی از او در حال انجام است و در حال حاضر امنیت در خیابان طالقانی و مناطق اطراف برقرار و مورد خاصی وجود ندارد.

طبق این اطلاعیه، اطلاعات تکمیلی مجدد اعلام خواهد شد. /ایرنا

تیراندازی مقابل بنیاد شهید در خیابان طالقانی تهران امروز+ جزئیات، عکس و فیلم

تیراندازی مقابل بنیاد شهید در خیابان طالقانی تهران امروز+ جزئیات، عکس و فیلم

تیراندازی مقابل بنیاد شهید در خیابان طالقانی تهران امروز+ جزئیات، عکس و فیلم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار